0086-571-88220971 [email dilindhungi]

RANGGA Waja RANGGA
Gabungan Viking Chains Group dadi
Connexus Industries wis ngidini terus-terusan ing Rantai Steel VC. VC Brand ujar manawa proses manufaktur apik banget, lan layanan dawa saben dina. Merek efektif iki kalebu merek sabanjure:
Rantai Waja WELDED
? Keling Pencet Pencet Lengkap
? Bolongan Sidebar Paralel
? Pangobatan Bahan & Panas sing luwih dhuwur
Waja Gandheng PLUS
? Siram las ing njaba ngilangi apa wae
gangguan karo sprockets
? Bolongan paralel kanggo "True-Fit"
? Tong Mulus ngilangi
"Stretch durung wayahe"
CHAIN ​​DRAG STEEL WELDED
? Tong minyak sing Diolah Kanthi Panas
? Rivet Pertandhingan Pencet Lengkap
? Bolongan Sidebar Paralel
? Bahan sing luwih apik lan Ngobati Panas
GANDA ING GAMPANG LINGGU GANDA, RANTING SCANNING, FLAMP, GABUNG LAN BEDPLATE
? Khusus Digawe kanggo nahan aplikasi Kacepetan Luwih Dhuwur,
? Pemimpin Industri suwene 25 taun suwene
? Solusi Khusus
GOLAK GULUNG GULUNG
? Dirancang kanggo eksistensi Dhukungan Lengkap ing aplikasi Pabrik Gula
? Panas Diatasi Stainless Kasedhiya pilihan Steel, Hard Chrome
? Lampiran Standar lan Custom
CHAIN ​​KHUSUS KANGGO KABEH PASAR
Rantai pabrik
Baja paduan I'Anco Cast lan rantai pabrik baja mangan Hadfield dirancang kanggo aplikasi layanan paling parah ing fasilitas pangolahan kayu saiki. Iki dirancang kanggo ngatasi nyandhang ekstrem, beban tarik gedhe lan pengaruh ekstrem. Lampiran casting kemampuan kita integral menyang link ngilangi kemungkinan nggawe zona sing kena panas kanthi welding; Nanging, bahan kasebut bisa gampang dilas, supaya bisa diowahi kanthi cepet kanggo lampiran khusus. Kabeh link pemeran duwe recessed endhas lan paku keling sing menehi perlindungan saka nyandhang sisih ing paku keling. Iki uga ngidini kita ngeculake tautan kanthi salib sing luwih abot kanthi nambah kekuwatan rantai lan nggawe permukaan bantalan sing luwih gedhe kanggo nyebarake beban ing area sing luwih gedhe sing nyuda nyandhang ing bilah sisih.

Ikon Menu Kiri