0086-571-88220971 [email dilindhungi]

China-

Pangurang

HZPT

 

 

Produksi khusus

Fasilitas HZPT wis lulus sertifikasi ISO 9001. Fasilitas produksi kita wis lulus sertifikasi TS 16949.
Gunakake konsep sing ramping kanggo ngrancang proses bisnis kanggo ngilangi langkah sing ora ditambah nilai
Nggawe kemitraan saka pelanggan menyang rantai pasokan

DRIVES TRANSMISI

Pangurangan Kacepetan & Gearbox

Pompa Gir

PTO SHAFT

Gearboxe Planet

Motor

RODA NGANGGO GRIGI

Drive Hydraulics

Pangurangan kacepetan cacing

Isi sampeyan nang kene. Ngowahi utawa mbusak teks iki sakdurunge utawa ing setelan Konten modul. Sampeyan uga bisa ngetik saben aspek konten iki ing setelan Desain modul lan malah aplikasi CSS khusus kanggo teks iki ing modul Setelan lanjutan.

Pangurang turbin unipolar WKS

Isi sampeyan nang kene. Ngowahi utawa mbusak teks iki sakdurunge utawa ing setelan Konten modul. Sampeyan uga bisa ngetik saben aspek konten iki ing setelan Desain modul lan malah aplikasi CSS khusus kanggo teks iki ing modul Setelan lanjutan.

 

WJ SERI REDUCER SERING

Peredhot kecepatan cacing-seri WJ yaiku novel, rupane apik, cilik, Entuk momen output, transmisi terus, ora ana swara. Bisa nyawiji karo mesin listrik utawa derailleur awl saka planet seri UD kanthi langsung, strukture kompak. Output gir cacing kanggo bolongan, campuran campuran pangguna lan nggunakake poros dhewe, uga bisa nyampur condong pasangan lan nggunakake poros dhewe, Ana fleksibilitas sing luwih gedhe.

Cyclo Drive Reducer

Udl variator kecepatan nmrv worm gir cacing reducers gir cycidal reducers casting iron cacing gear reducers helical geared motor gearbox kanggo mesin pertanian spiral bevel geared motor reducer khusus

 

 

Gearhead cacing servo sudhut amba nyerang mburi

Unit gir cacing servo duwe telung jinis: 45 - 50 - 55 - 63 - 75 - 90, kanthi drive cacing timah kaping pindho. Gagang kiwa lan tengen batang cacing nggunakake sudut timbal sing beda-beda, nyebabake kekandelan waos kanthi bertahap, Supaya sampeyan bisa mindhah cacing poros lan nyetel backlash.

Kothak planet planet E3

Udl variator kecepatan nmrv worm gir cacing reducers gir cycidal reducers casting iron cacing gear reducers helical geared motor gearbox kanggo mesin pertanian spiral bevel geared motor reducer khusus

 

Sistem manajemen mutu:

 

Ing HZPT, kualitas produk lan layanan diwenehi prioritas utama.
Karyawan kita nampa pelatihan babagan metode lan prinsip kualitas.
Ing saben level organisasi, kita komitmen kanggo ningkatake kualitas lan proses produk.
Komitmen sing jero banget mbantu kita narik kapercayan para pelanggan lan dadi merek sing disenengi ing donya.

Kita setya ningkatake urip masarakat lan lingkungan liwat teknologi manajemen produksi sing luwih dipercaya, efisien lan aman.
Perusahaan sing nyedhiyakake produk lan layanan iki gumantung marang kita kanggo mbantu ngrampungake tantangan manajemen listrik, hidrolik, lan mekanik paling angel ing planet iki. Amarga kita ora bakal lali perkara penting. Tugas kita priksa manawa bisa mlaku kanthi bener.

Total area pabrik

Insinyur R&D Profesional

Konsep Perusahaan

Perusahaan ngetutake tujuan manajemen kualitas pertama, prestise paling dhuwur.

Dhukungan pelanggan

Dhukungan layanan 24 × 7 minangka salah sawijining layanan paling apik ing perusahaan kasebut.

Dhukungan layanan 24 × 7 sing nyedhiyakake layanan berkualitas kapan wae, ing endi wae ing jagad iki.

Kanggo luwih jelas, priksa katalog produk lan dhaptar mesin.

Ikon-sambung-ngrancang
planning

Temokake rincian teknis kanggo milih lan tuku produk

 

Ikon-sambung-instal

instalasi

Kita bakal mbantu instalasi lan komisioning ing lapangan.

Ikon-sambung-ndandani
Ndandani / Ganti
Diagnosa masalah lan ngenali tumindak mbenakake.
Nyuda kacepetan
Nyuda kacepetan

 

APA ITU PUNCUL GEAR.

Ing jagad transmisi tenaga mekanik, ana akeh bagean sing obah, lan prekara bisa dadi rumit. Bagéan sing penting banget ing sistem iki yaiku girboks - mesin majemuk sing mindhahake kekuwatan saka pamindhahan utama menyang beban. Peredam gir minangka fokus utama artikel iki.

 

Saka enem mesin dhasar, sederhana, gir gir biasane nggunakake Wheel and Axle lan / utawa Screw (reducer worm) supaya bisa luwih efektif kanthi entuk kauntungan mekanik. Motor biasane dirancang kanggo operasi kanthi "revolusi per menit" utawa RPM tartamtu, lan kacepetan iki bisa diatur liwat panggunaan Drive Frekuensi Variabel, ing pirang-pirang kasus, luwih nguntungake nggunakake set, pengaturan gir khusus kanggo nyetel kacepetan output lan nambah torsi.

Contone, yen motor muter ing 1800 RPM, lan motor kasebut disambungake menyang reducer roda 10: 1, reducer bakal ngasilake 180RPM. Yen motor sing padha duwe rating torsi beban lengkap 30 lb.ft., mula output saka reducer 10: 1 (kanthi rating efisiensi 85%) bakal 255 pon.ft. nawakake tambah pinunjul ing karya sing bisa ditindakake. Aplikasi umum saka jinis iki yaiku conveyor, yen kapasitas throughput mbutuhake kacepetan mlaku tartamtu lan nambah torsi kanggo mindhah bahan saka sak lokasi menyang lokasi liyane.

Produk kami utamane diekspor menyang Jepang, Amerika Serikat, Jerman, Asia Tenggara lan negara lan wilayah liyane. Pelanggan kalebu akeh pelanggan OEM sing khusus kanggo mesin konstruksi. Kita wis kerja sama karo sawetara perusahaan Fortune 500 kanggo dadi salah sawijining pemasok pengecoran utama ing China.

Kita wis ngekspor produk menyang klien ing saindenging jagad lan entuk reputasi sing apik amarga kualitas produk lan layanan purna jual sing unggul. Kita seneng banget nampani pelanggan ing omah lan ing luar negeri kanggo ngubungi negosiasi bisnis, ijol-ijolan informasi lan kerja sama karo kita.

Kanggo luwih jelas, priksa katalog produk lan dhaptar mesin.
kita duwe luwih saka 1500 karyawan, lan duwe mesin balik cnc lan pusat kerja cnc.
kita minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok paling apik ing china, pilih produsen kualitas, supplier, eksportir ing china-reducers.com

Pitakon Umum Babagan Pangurangan GEAR

Nalika nerangake sistem sing ngemot reduksi roda gigi, ana rong pitakon sing umume muncul.

"Kepiye cara milih reduksi paling apik kanggo tugasku"
“Sing dakgayuh saiki ora bisa digunakake kanthi becik. Kepiye cara supaya bisa entuk sistem sing luwih apik? ”

Loro-lorone pitakon kasebut yaiku duwe wong sing duwe ilmu lan pengalaman sing bener mbantu sampeyan nggawe sistem ideal. Yen sampeyan dadi distributor, kita bakal seneng ngobrol karo sampeyan babagan kabutuhan reducer roda gigi, lan yen sampeyan butuh distributor, luwih becik sampeyan nyambung karo siji.

Peredam gir rumit nanging ora milih sing bener. HZPT duwe macem-macem pilihan reduker roda gigi berkualitas, andal, terjangkau sing bakal cocog karo kebutuhan pertanian, agregat, minyak lan gas, logistik, pertambangan lan liya-liyane!

Ikon Menu Kiri