0086-571-88220971 [email dilindhungi]

Poros CHA dipasang gir dipasang wis dikepengini bisa digunakake kanggo konektor sabuk, amarga kemungkinan sistem backstop bisa digunakake CHA SMR SHAFT RUNTUCER PESAN pesawat condong njamin sistem sing ora bisa dibalekake maneh. Peredam diproduksi nganggo kasus besi cor GG20 sing dicet lan gir bahan 21NiCrMo2 FITUR Item · Kinerja dhuwur · Swara sithik · Gampang dipasang · Geser backstop kemungkinan kemungkinan gearbox CHA diproduksi kanthi 8 ukuran. Macem-macem rasio liyane sing kasedhiya miturut panjaluk.
Kita utama panyedhiya barang kasebut menyang Italia lan Jerman

Ikon Menu Kiri