0086-571-88220971 [email dilindhungi]

MOTOR SERI YC YL

MOTOR SERI YC YL

informasi tambahan

Kategori: ,

MOTOR SERI YC YL

 

    Motor fase tunggal tugas berat seri YC cocog kanggo nyopir mesin cilik lan pompa banyu, utamane kanggo kulawarga utawa lokakarya sing mung kasedhiya pasokan listrik fase siji. Sesuai karo "IEC" sing dirancang kanthi teknik canggih lan digawe saka bahan sing paling apik, motor katon apik lan kinerja sing apik.

Motor seri YC yaiku IP44, tertutup lan digawe adhem. Motor output output 3HP lan ngisor diwiwiti kanthi kapasitor, nalika operasi kanthi voltase dirating, ing sangisoré 50Hz, duwe torsi wiwitan nganti 3 kali nada dirating lan ing sangisore 60Hz, torsi bisa dadi 2.75 kaping tinimbang sing dirating. Motor 4HP lan ndhuwur minangka wiwitan lan mbukak kapasitor. Dheweke duwe kaluwihan torsi dhuwur, mlaku stabil, mundhak bangkit, swara luwih murah lan performa overload sing luwih gedhe.

YC-MOTOR

DATA PRESTASI

Tipe
POWER
saiki
A)
POWER
FAKTOR
Eff.
%)
SPEED
R / min)
Miwiti SAIKI
SAJI WIWIT
MULAI TORQUE
TORQUE RATED
MAX TORQUE
TORQUE RATED
HP
KW
YC80A-2

1 / 2

0.37

3.99

0.74

57

2850

6.5

3

1.8

YC80B-2

3 / 4

0.55

5.04

0.74

67

2850

6.5

3

1.8

YC80C-2

1

0.75

6.68

0.75

68

2850

6.5

3

1.8

YC90S-2

1.5

1.1

8.93

0.8

70

2850

7

2.8

1.8

YC90L-2

2

1.5

11.4

0.82

73

2870

7

2.8

1.8

YC100L-2

3

2.2

16.5

0.82

74

2900

7

2.5

1.8

YC112M1-2

4

3

21.4

0.84

76

2900

7

2.2

1.8

YC112M2-2

5

3.7

24.8

0.86

79

2900

7

2.2

1.8

YC80A-4

1 / 3

0.25

3.52

0.62

52

1400

6

3

1.8

YC80B-4

1 / 2

0.37

4.69

0.64

56

1400

6

3

1.8

YC80C-4

3 / 4

0.55

6.0

0.65

64

1400

6

3

1.8

YC90S-4

1

0.75

7.5

0.72

63

1400

6.5

2.8

1.8

YC90L-4

1.5

1.1

10.4

0.72

67

1420

6.5

2.8

1.8

YC100L-4

2

1.5

13.0

0.73

72

1440

6.5

2.8

1.8

YC112M-4

3

2.2

18.5

0.74

73

1450

6.5

2.5

1.8

YC132SA-4

4

3

22.4

0.8

76

1450

6.5

2.2

1.8

YC132SB-4

5

3.7

26.0

0.82

79

1450

6.5

2.2

1.8

YC132M-4

5

3.7

28

0.85

79

1470

6

3

2.0

YC132L-4

7.5

5

36

0.86

79

1470

6

3

2.0

YC160M-4

10

7.5

42

0.87

79

1470

6

3

2.0

   注: 表 中 的 的 值为 额定 电压 , 为 220V 额定 频率 为 50Hz 时 的 数值。

KABEH & DIMENSI INSTALASI 

Ukuran Bingkai
Dimensi sing dipasang (mm)
Ukuran Sakabèhé (mm)
A
B
C
D
E
F
G
H
K
M
N
P
R
S
T
AB
AC
AD
AE
HD
L
80
125
100
50
19
40
6
15.5
80
10
165
130
200
0
12
3.5
160
165
150
110
200
295
90S
140
100
56
24
50
8
20
90
10
165
130
200
0
12
3.5
180
185
160
120
240
370
90L
140
125
56
24
50
8
20
90
10
165
130
200
0
12
3.5
180
185
160
120
240
400
100L
160
140
63
28
60
8
24
100
12
215
180
250
0
15
4
205
220
180
130
260
430
112M
190
140
70
28
60
8
24
112
12
215
180
250
0
15
4
245
250
190
140
300
455
132S
216
140
89
38
80
10
33
132
12
215
230
300
0
15
4
280
290
210
150
350
525
160M
254
210
108
42
110
12
37
160
15
300
250
350
0
19
5
325
325
255
 
385
600

Apa milih kita?

(1) Kita nyedhiyakake layanan OEM lan ngirim macem-macem gaya lan desain paling anyar kanggo pelanggan;
(2) Kita kerja sama karo pelanggan utama ing Asia Tenggara, Afrika, Timur Tengah, Amerika Utara lan Amerika Selatan;
(3) Miturut kabutuhan pelanggan ing macem-macem wilayah, kita wis cocog macem-macem gaya reduker kanggo sampeyan, supaya para pelanggan duwe daya saing ing pasar!
(4) Kita duwe pengalaman luwih saka 20 taun kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk berkualitas lan layanan sing paling profesional!
(5) Kita kanthi fleksibel bisa ngekspor barang saka pelabuhan ing China! Sampeyan seneng takon!

kauntungan perusahaan:

1. Kapasitas produksi gedhe lan pangiriman cepet.
2. Aturan inspeksi kontrol kualitas sing ketat: kabeh produk kudu lulus inspeksi 100% sadurunge dikirim.
3. Nyedhiyakake layanan OEM / ODM
4. Layanan online 24 jam.
5. Pitakon kuotasi wektu nyata
6. Kualitas tinggi, reliabilitas dhuwur lan umur produk dawa.
7. Produsen profesional nyedhiyakake rega sing kompetitif.
8. Para pekerja trampil sing beda-beda.

Sistem manajemen mutu:

Ing HZPT, kualitas produk lan layanan diwenehi prioritas utama.
Karyawan kita nampa pelatihan babagan metode lan prinsip kualitas.
Ing saben level organisasi, kita komitmen kanggo ningkatake kualitas lan proses produk.
Komitmen sing jero banget mbantu kita narik kapercayan para pelanggan lan dadi merek sing disenengi ing donya.

Paket & Wektu Utama

Ukuran: Gambar
Kayu / Wadah lan palet, utawa minangka spesifikasi khusus.
15-25 dina conto. Pesenan offcial 30-45day
Pelabuhan: Pelabuhan Shanghai / Ningbo

FAQ's
PITAKONAN PALING SERING:

Kanggo Klien

Apa tuku saka China duwe bathi?
China tetep dadi salah sawijining pemasok paling gedhe ing saindenging jagad. Mesthine produk sing sampeyan pilih duwe bathi ing target pasar, amarga China nyedhiyakake donya kanthi kualitas lan rega sing kompetitif.

2) Apa aku kudu lelungan menyang Tiongkok supaya bisa tuku produk?
Kita ngurus kabeh kanggo sampeyan, supaya sampeyan bisa ngirit biaya tarif udhara, hotel lan biaya plancongan. Nanging, yen sampeyan arep ngunjungi China, kita bakal nyoba menehi sampeyan papan sing apik supaya pengalaman lelungan sampeyan bakal kepenak.

3) Apa jinis produk sing diwenehake?
Pirang-pirang produk industri, otomotif lan pertanian. Saben produk diwenehake menyang tim khusus.

4) Apa risiko aku tuku saka China utawa bisa kerja sama karo sampeyan?
Sampeyan ora duwe risiko. Kita tuku kanggo sampeyan lan sampeyan bisa yakin kanthi pemriksaan. Yen sampeyan entuk wektu teka ing China, sampeyan bisa ngunjungi nalika proses produksi. Sampeyan duwe akses menyang jaringan kontak lan tim sales. Kita bakal njupuk tindakan serius babagan produk kaya kita. Sampeyan ora prelu lelungan yen ora pengin amarga duwe mitra sing duwe pengetahuan ing China.

5) Aku bisa nemokake supplier produkku dhewe, kenapa aku butuh sampeyan?
Sampeyan bisa uga nindakake. Nanging, investasi sampeyan bakal luwih dhuwur. Ditambah maneh, sampeyan ora duwe mitra lokal sing ngerti pasar lan bisa menehi akses menyang jaringan kesempatan.
Kanggo tuku produk saka China, sampeyan kudu duwe kantor lokal kanggo menehi kontrak karo supplier, tim insinyur supaya bisa nindakake inspeksi kualitas lan kuantitas saben-saben. Sampeyan kudu ngerti babagan sumber bahan baku, lan sing penting supaya ora ana sumber sing ana.

6) Kepiye struktur sampeyan?
Kita duwe departemen sing beda-beda kanggo masing-masing spesialis ing saben aspek. Kita bisa menehi pitulung logistik, pitulung Sourcing, pitulung inspeksi, lan pitulung legal.

7) Apa layanan iki mung kanggo perusahaan gedhe?
Ora, kita yakin manawa perusahaan kaping pisanan sampeyan bakal duwe kapercayan sing tetep kanggo njaga bisnis sampeyan, amarga hubungane adhedhasar kejujuran lan mupangate entuk manfaat, mula mbesuk sampeyan bakal nambah bisnis. Kita peduli karo sampeyan lan nggawe sampeyan luwih kuwat tinimbang sadurunge. Pindhah saka kekuwatan dadi kekuwatan bebarengan.

We welcome perusahaan saka Cilik nganti Gedhe, Ayo maju. . .
Kanggo pitakon luwih lengkap, kirim email

Ikon Menu Kiri