0086-571-88220971 [email dilindhungi]

Worm & Bevel Gear Operator seri QDX3-S

Worm & Bevel Gear Operator seri QDX3-S

informasi tambahan

Operator katup - Operator Worm & Bevel Gear

Seri QDX3-S

Cocog kanggo katup bal brtterfly katup lan katup plug.

Data teknologi
model S6 S7 S8 S9 S10 S12 S13 S14 S15
aspek 456: 1 551: 1 583: 1 682: 1 737: 1 1920: 1 2407: 1 2703: 1 2759: 1
Wayahe input (Nm) 122 133 156 156 156 195 195 195 250
Out Put moment (Nm) 4000 5480 5850 7020 18500 28500 34500 39000 50000
Sudut puteran 90 ° 90 ° 90 ° 90 ° 90 ° 90 ° 90 ° 90 ° 90 °
Toleransi ± 5 ° ± 5 ° ± 5 ° ± 5 ° ± 5 ° ± 5 ° ± 5 ° ± 5 ° ± 5 °
Katup kupu DN 400-450 500-600 700 800 900-1000 1100-1200 1400-1600 1800-2000 2400
Katup bal DN 200 250-300 350 400 500 600 800 1000 1200
Ukuran bebarengan
D 205 260 300 350 415 475 560 650 800
D1 170 200 254 298 356 406 483 590 720
D2 130 × 5 160 × 5 200 × 5 230 × 5 260 × 5 300 × 8 370 × 8 490 × 8 600 × 8
NM 8-M14 8-M16 8-M16 8-M20 12-M20 12-M20 12-M22 12-M27 12-M30
d 40 50 70 80 90 110 130 160 200
dmin-max 38-48 50-60 55-70 75-85 90-100 98-120 115-145 160-180 200-250
Tombol × Qty. × 90 ° 14 × 2 16 × 2 20 × 2 22 × 2 28 × 2 28 × 2 32 × 2 32 × 2 36 × 2
h 105 110 120 120 150 180 195 205 250
φ 350 350 400 400 500 600 600 600 600
Ukuran garis besar
model S6 S7 S8 S9 S10 S11 S12 S13 S14
A 500 525 590 710 790 940 970 1025 1410
B 330 365 420 600 560 600 730 850 1080
C 470 515 550 630 820 850 1030 1150 1520
E 320 340 360 435 580 560 690 820 1020
H 290 300 350 400 425 450 480 520 600
H1 125 130 155 160 180 210 240 240 340
Q 250 300 340 410 480 590 690 840 1070
Bobot (kg) 45 58 90 116 195 300 600 1000 2000

Apa milih kita?

(1) Kita nyedhiyakake layanan OEM lan ngirim macem-macem gaya lan desain paling anyar kanggo pelanggan;
(2) Kita kerja sama karo pelanggan utama ing Asia Tenggara, Afrika, Timur Tengah, Amerika Utara lan Amerika Selatan;
(3) Miturut kabutuhan pelanggan ing macem-macem wilayah, kita wis cocog macem-macem gaya reduker kanggo sampeyan, supaya para pelanggan duwe daya saing ing pasar!
(4) Kita duwe pengalaman luwih saka 20 taun kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk berkualitas lan layanan sing paling profesional!
(5) Kita kanthi fleksibel bisa ngekspor barang saka pelabuhan ing China! Sampeyan seneng takon!

kauntungan perusahaan:

1. Kapasitas produksi gedhe lan pangiriman cepet.
2. Aturan inspeksi kontrol kualitas sing ketat: kabeh produk kudu lulus inspeksi 100% sadurunge dikirim.
3. Nyedhiyakake layanan OEM / ODM
4. Layanan online 24 jam.
5. Pitakon kuotasi wektu nyata
6. Kualitas tinggi, reliabilitas dhuwur lan umur produk dawa.
7. Produsen profesional nyedhiyakake rega sing kompetitif.
8. Para pekerja trampil sing beda-beda.

Sistem manajemen mutu:

Ing HZPT, kualitas produk lan layanan diwenehi prioritas utama.
Karyawan kita nampa pelatihan babagan metode lan prinsip kualitas.
Ing saben level organisasi, kita komitmen kanggo ningkatake kualitas lan proses produk.
Komitmen sing jero banget mbantu kita narik kapercayan para pelanggan lan dadi merek sing disenengi ing donya.

Paket & Wektu Utama

Ukuran: Gambar
Kayu / Wadah lan palet, utawa minangka spesifikasi khusus.
15-25 dina conto. Pesenan offcial 30-45day
Pelabuhan: Pelabuhan Shanghai / Ningbo

FAQ's
PITAKONAN PALING SERING:

Kanggo Klien

Apa tuku saka China duwe bathi?
China tetep dadi salah sawijining pemasok paling gedhe ing saindenging jagad. Mesthine produk sing sampeyan pilih duwe bathi ing target pasar, amarga China nyedhiyakake donya kanthi kualitas lan rega sing kompetitif.

2) Apa aku kudu lelungan menyang Tiongkok supaya bisa tuku produk?
Kita ngurus kabeh kanggo sampeyan, supaya sampeyan bisa ngirit biaya tarif udhara, hotel lan biaya plancongan. Nanging, yen sampeyan arep ngunjungi China, kita bakal nyoba menehi sampeyan papan sing apik supaya pengalaman lelungan sampeyan bakal kepenak.

3) Apa jinis produk sing diwenehake?
Pirang-pirang produk industri, otomotif lan pertanian. Saben produk diwenehake menyang tim khusus.

4) Apa risiko aku tuku saka China utawa bisa kerja sama karo sampeyan?
Sampeyan ora duwe risiko. Kita tuku kanggo sampeyan lan sampeyan bisa yakin kanthi pemriksaan. Yen sampeyan entuk wektu teka ing China, sampeyan bisa ngunjungi nalika proses produksi. Sampeyan duwe akses menyang jaringan kontak lan tim sales. Kita bakal njupuk tindakan serius babagan produk kaya kita. Sampeyan ora prelu lelungan yen ora pengin amarga duwe mitra sing duwe pengetahuan ing China.

5) Aku bisa nemokake supplier produkku dhewe, kenapa aku butuh sampeyan?
Sampeyan bisa uga nindakake. Nanging, investasi sampeyan bakal luwih dhuwur. Ditambah maneh, sampeyan ora duwe mitra lokal sing ngerti pasar lan bisa menehi akses menyang jaringan kesempatan.
Kanggo tuku produk saka China, sampeyan kudu duwe kantor lokal kanggo menehi kontrak karo supplier, tim insinyur supaya bisa nindakake inspeksi kualitas lan kuantitas saben-saben. Sampeyan kudu ngerti babagan sumber bahan baku, lan sing penting supaya ora ana sumber sing ana.

6) Kepiye struktur sampeyan?
Kita duwe departemen sing beda-beda kanggo masing-masing spesialis ing saben aspek. Kita bisa menehi pitulung logistik, pitulung Sourcing, pitulung inspeksi, lan pitulung legal.

7) Apa layanan iki mung kanggo perusahaan gedhe?
Ora, kita yakin manawa perusahaan kaping pisanan sampeyan bakal duwe kapercayan sing tetep kanggo njaga bisnis sampeyan, amarga hubungane adhedhasar kejujuran lan mupangate entuk manfaat, mula mbesuk sampeyan bakal nambah bisnis. Kita peduli karo sampeyan lan nggawe sampeyan luwih kuwat tinimbang sadurunge. Pindhah saka kekuwatan dadi kekuwatan bebarengan.

We welcome perusahaan saka Cilik nganti Gedhe, Ayo maju. . .
Kanggo pitakon luwih lengkap, kirim email

Ikon Menu Kiri