0086-571-88220971 shen@china-reducers.com
0 Item

A taper grumbulan minangka alignment lan mekanisme ngunci digunakake ing drive transmisi daya. Iki digawe saka wesi cor presisi lan komputer sing diukir kanggo identifikasi ukuran. Ngawut-awut tensile dhuwur digunakake kanggo ngamanake bagean taper saka komponèn kanggo hub. Padha mbantu transmisi torsi dhuwur lan njamin instalasi sprockets sing tepat. Bushes iki becik kanggo macem-macem aplikasi. Mangkene sampeyan kudu ngerti babagan dheweke:

Tujuan taper bushes yaiku kanggo ngamanake unsur mesin menyang poros silinder. Lagi longitudinally pamisah lan contractible pas liwat hub tapered. Biasane digunakake ing kombinasi karo hub kanggo ngamanake poros. Nalika lagi ora digunakake ing wheel , iku isih pilihan banget kanggo sawetara aplikasi. Ing ngisor iki sawetara keuntungan saka taper bushes:

Taper bushes minangka panggantos umum kanggo bantalan gearbox tradisional. Padha nyedhiyani solusi trep kanggo masalah umum, amarga padha ngidini katrol siji pas macem-macem diameteripun poros lan jinis. Tinimbang kudu nggawe alur lan bolongan khusus, semak iki kasedhiya ing macem-macem bores sing wis rampung. Asring, grumbulan siji cukup kanggo macem-macem aplikasi torsi lan kasedhiya ing luwih saka 500 ukuran metrik lan imperial.

Bushing taper-lock duwe taper 8 derajat lan sekrup internal sing nahan. Bushing iki minangka pilihan sing apik yen sampeyan nggoleki sing kurang profil lan langsing. Taper-lock bushings uga nawakake rega sing menarik. Nanging, penting kanggo dicathet yen bushing taper-lock pas karo sprockets lan pulleys taper-lock.

A taper grumbulan minangka komponen penting ing pirang-pirang industri. Grumbulan kasebut bisa digawe saka wesi tuang presisi utawa baja tahan karat lan kasedhiya ing ukuran poros kekaisaran lan metrik. Umume pabrikan nawakake pandhuan instalasi kanggo bushes. Dheweke uga nawakake dhukungan teknis. Yen sampeyan ora ngerti carane nginstal grumbulan taper, hubungi pabrikan kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan proses instalasi. Ing pirang-pirang kasus, sampeyan bisa uga tuku seperangkat semak lan bantalan sampeyan bisa mlaku kanthi cepet.

Yen sampeyan lagi ngrakit rotor penggemar, semak taper-lock minangka solusi sing apik. Dheweke mbantu supaya poros cedhak karo bantalan lan ngindhari masalah sing ana gandhengane karo beban sing overhung. Fitur liyane saka bushes Taper-Lock yaiku pamisah liwat flange, sing ngidini dheweke entuk pas clamp sing bener, sing padha karo shrink fit. Iki minangka pilihan sing apik kanggo aplikasi apa wae sing mbutuhake torsi dhuwur.

Yen sampeyan ngganti hub, sampeyan bisa nggunakake pelumas sing padha digunakake ing hub. Sampeyan bisa nggunakake sethithik grease utawa lenga kanggo nglindhungi grumbulan saka teyeng. Sawise lubricating grumbulan, sampeyan kudu re-thread Utas karo torsi dianjurake. Sampeyan uga bisa nggunakake pemblokiran lan palu kanggo nutul bushing marang hub lan supaya retak. Sawise bushing wis diinstal kanthi bener, sampeyan bisa nyelehake rakitan lengkap menyang hub lan sijine maneh.

reducer, reducer cacing, box gear cacing, box gear planet, reducer kecepatan, variator, gear heliks, gir bevel sprial, gir gear pertanian, gir traktor, gir truk, gir cacing