0086-571-88220971 shen@china-reducers.com
0 Item

Sprocket minangka piranti mekanik sing digunakake kanggo muter roda kendaraan. Biasane digawe saka logam utawa plastik sing dikuatake. Piranti iki padha karo ranté sepedha, kanthi untune wujud rodha. Nanging, sprocket mung sesambungan karo jinis tartamtu saka chain. Ing sepedha, umpamane, sprocket lan perakitan rantai bisa digunakake kanggo mindhah roda lan setang mburi.

Sprocket ANSI minangka unit sing nuduhake sprocket siji, dobel, utawa triple-strand. Unit kasebut umume diarani pitches, lan dituduhake ing pangukuran metrik. Nalika milih sprocket a, sampeyan uga bisa katon ing Jarak, utawa jarak antarane pusat roller. Ukuran rantai sing paling umum yaiku 3/8 ″ utawa 1/2 ″, masing-masing.

Drive chain bisa ngasilake profil geter sing padha karo set gear. Umumé, sprockets kudu sag kira-kira seprapat inci ing sisih nyopir lan sag tipis ing sisih slack. Rantai kasebut kudu dilumasi sadurunge wiwitan, lan kudu dipriksa sacara periodik kanggo tandha-tandha saka nyandhang utawa tingkat lenga sing kurang. Uga, drive chain kudu diinstal miturut pedoman safety tanduran.

Rantai roller minangka conto populer saka drive chain. Rantai kasebut kasusun saka piring sisih, pin, semak, roller, lan sprockets toothed. Iki pranala bolong karo chain transmisi kanggo ngirim daya. Rantai transmisi digawe saka plastik utawa baja, lan bisa nutupi jarak sing luwih gedhe tinimbang sprocket. Ana akeh kegunaan kanggo chain roller.

Jarak saka sprocket minangka pangukuran sing nemtokake rasio gear antarane chain drive lan drive. Nada 50 untu bakal ngasilake kacepetan 2: 1, lan nada 59.9 bakal ngasilake rasio 2: 1. Akibate, milih rantai sing tepat kanggo sprocket bakal penting kanggo efisiensi sepedha. Dadi, apa sing nggawe sprocket cocok?

Umumé, ana telung jinis sprockets dhasar: jinis A, jinis B, lan jinis C. Mantan nggunakake piring datar tanpa hub lan mbutuhake mesin tambahan sadurunge instalasi. Sing terakhir becik kanggo siklus amarga ngidini sprocket bisa diganti tanpa kudu mbusak kabeh peralatan. Konfigurasi hub gaya B lan C umum ing antarane manufaktur AS. Saliyane bolongan, dimensi liyane kalebu dawa lan jumlah untu.

Rantai kanthi 3% utawa kurang nyandhang minangka calon pengganti sing apik. Rantai kudu diganti yen ngluwihi 3% elongation ing drive luwes, lan 1% kanggo drive tetep-tengah. Yen nyandhang luwih abot, sampeyan kudu ngganti chain langsung. Untu saka sprocket kudu katon, lan chain bisa wungu setengah inci kanggo mbukak gedhe banget nyandhang. Yen untu sprocket ora cetha, chain kudu diganti.

Ngganti sprocket bisa duwe efek serem ing akselerasi mancal lan kacepetan ndhuwur. Nyatane, rasio gear drive final gampang ditemtokake kanthi misahake untu sprocket mburi karo untu sprocket counter-shaft. Sprocket counter-shaft sing luwih cilik bakal nambah akselerasi lan kacepetan paling dhuwur. Iki bakal nyebabake rasio gear sing luwih dhuwur.

reducer, reducer cacing, box gear cacing, box gear planet, reducer kecepatan, variator, gear heliks, gir bevel sprial, gir gear pertanian, gir traktor, gir truk, gir cacing