0086-571-88220971 shen@china-reducers.com
0 Item

Ana macem-macem jinis gear. Iki kalebu gear spur, gear heliks, gear bevel, gear cacing, lan rak gear. Jinis-jinis gear kasebut diklasifikasikake miturut sumbu, pitch untu, lan kekerasan pungkasan. Gir penting kanggo transmisi daya, nanging uga kudu memenuhi standar tartamtu kanggo mesthekake yen bisa digunakake kanthi bener. Efisiensi kasebut uga diatur dening watesan torsi lan tingkat presisi. Yen sampeyan mbutuhake gear panggantos, nimbang tips iki supaya drive bisa mlaku kanthi lancar.

Nalika nilai kekuatan gear minangka pandhuan sing akurat, paling apik kanggo eksperimen karo macem-macem jinis gear kanggo ndeleng apa sing paling cocog kanggo kabutuhan sampeyan. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nguji kekuwatan saka macem-macem jinis gear sadurunge nandur modal ing model tartamtu. Uga, elinga yen nilai kekuatan gear diwilang adhedhasar kondisi aplikasi tartamtu. Yen sampeyan ragu-ragu, nyoba gear kanggo mesthekake yen padha nindakake kaya sing dirancang. Yen sampeyan nemokake piranti sing disenengi, sampeyan bisa nyoba gratis kanggo mesthekake yen cocog karo kabutuhan sampeyan.

Gir cacing becik kanggo nyuda kacepetan. Padha ditondoi dening akeh untu lan wiwit. Jumlah untu ing gear cacing nemtokake rasio reduksi. Gir cacing sepi nanging ngasilake panas nalika digunakake. Gear cacing duwe efisiensi transmisi sing sithik. Gear cacing minangka pilihan sing apik yen sampeyan butuh gear sing bisa nyuda kacepetan kanthi cepet. Padha mbutuhake papan minimal. Sampeyan bisa entuk macem-macem jinis gear kanggo kabutuhan sampeyan.

Gir cacing nduweni tingkat kesesuaian sing dhuwur lan bisa diklasifikasikake minangka pasangan sekrup ing kulawarga pasangan ngisor. Gir cacing mbutuhake atose kualitas dhuwur lan posisi kaku presisi lan finish permukaan apik. Lubrication gear cacing biasane melu pelumas campuran karo aditif aktif permukaan. Mode lubrication sing utama yaiku pelumasan wates, sing nyebabake nyandhang entheng. Sampeyan kudu nggunakake pelumas kanggo gear cacing miturut rekomendasi pabrikan.

Gir cacing asring ditondoi kanthi wujud untu sing beda. Gir silinder nduweni jembar untu cekung, dene roda gigi cacing amplop ganda duwe profil cekung. Umume, pitch aksial gear cacing kudu padha karo pitch bunder. Ana rong jinis gear cacing: gear cacing amplop siji lan gear heliks amplop ganda.

Gir cacing diprodhuksi ing macem-macem ukuran lan konfigurasi. Padha becik kanggo aplikasi kacepetan kurang, lan tumindak sliding cacing nyebabake torsi dhuwur. Sambungan cacing lan roda gigi uga ngasilake gearing khusus kanthi kacepetan dhuwur. Panggunaan paling umum kanggo gear cacing kalebu transmisi daya lan gerakan ing sudut tengen. Gir jinis iki uga bisa adaptasi karo aplikasi sing diwatesi papan. Lan amarga cacing duwe cacing, iki uga dikenal minangka pilihan gearing sing paling lancar.

Gear cacing, Nanging, mbutuhake wektu break-in. Cacing biasane digawe saka baja, dene gear hypoid digawe saka tembaga. Bronze luwih alus tinimbang baja, mulane nyerep beban kejut sing abot, nanging mbutuhake hardening. Gear cacing mbutuhake energi luwih akeh kanggo miwiti gerakan lan butuh wektu istirahat sing dawa. Gear hypoid, ing tangan liyane, bisa digunakake kanthi efisiensi paling optimal nalika dipasang.

reducer, reducer cacing, box gear cacing, box gear planet, reducer kecepatan, variator, gear heliks, gir bevel sprial, gir gear pertanian, gir traktor, gir truk, gir cacing