0086-571-88220971 shen@china-reducers.com
0 Item

Kompresor udara minangka mesin sing digunakake kanggo meksa hawa kanggo macem-macem tujuan. Piranti kasebut kalebu paku, kunci pas, penyemprot cat, lan liya-liyane. Ora kaya mesin pemotong rumput, sing mbutuhake mesin bensin supaya bisa digunakake, kompresor udara ora duwe bagean sing obah. Padha efisien energi lan dipercaya. Ana sawetara jinis kompresor udara sing kasedhiya, kalebu tekanan rendah, medium, lan dhuwur.

Jinis pisanan kompresor udara yaiku jinis sekrup tunggal. Desain sekrup kembar ngatasi kekurangan desain sekrup tunggal, kayata bantalan sing ora seimbang lan rawan. Uga nduweni swara sing kurang lan efisiensi dhuwur, dadi pilihan populer kanggo aplikasi kritis. Kompresor tanpa lenga dirancang kanggo irit energi lan tahan suwe. Sampeyan bisa milih saka macem-macem fitur nalika milih kompresor udara, kalebu pilihan bebas lenga.

Kompresor gulung minangka sistem modular sing duwe loro utawa papat modul kompresor ing siji kanopi. Sistem kontrol sistem, kayata Elektronikon(r), terus-terusan ngawasi saben unsur lan kanthi otomatis miwiti lan mungkasi unsur kompresor. Hasile yaiku kualitas udara sing sampurna sing mbantu proses produksi sampeyan lancar. Padha bisa malah dilengkapi sistem ngawasi remot kanggo tliti luwih. Keuntungan saka kompresor gulung ora telas. Dheweke bisa nggarap macem-macem aplikasi, kalebu sistem AC lan sistem perawatan udara liyane.

Panggunaan umum liyane saka udara kompres yaiku kanggo nglereni laser. Kompresor udara khusus kasedhiya kanggo proses iki. Padha uga bisa Cut logam. Gumantung ing aplikasi nglereni, padha bisa sawetara saka cilik kanggo model aliran gedhe. Yen tekanan pemotongan 1.6 MPa, mesin kudu duwe volume gas 0.682 m3 / min. Kajaba iku, kompresor udara sekrup tekanan dhuwur aliran cilik kudu ngeculake gas 0.764 m3 / min.

Nggunakake sistem kontrol jaringan, controller bisa komunikasi karo saben kompresor individu. Banjur, rantai komunikasi ngolah keputusan babagan kompresor sing bakal dimuat utawa dibongkar lan sing kudu mandheg. Nggunakake sistem kontrol jaringan, pengontrol bisa nampung macem-macem kompresor udara lan njaga band tekanan ngisor sing konsisten. Nanging, mung bisa nyambungake kompresor saka pabrikan sing padha. Penting kanggo ngerti cara kerja saben cara kontrol sadurunge milih kompresor udara.

Nalika nemtokake jinis kompresor udara sing digunakake, penting kanggo nimbang volume udara sing kudu dikompres. Yen sampeyan nggarap gas sing mbebayani, mesthine sampeyan butuh kompresor udara sliding-vane utawa diaphragm. Yen sampeyan nggarap aplikasi permintaan udara kanthi volume dhuwur, sampeyan bakal pengin milih kompresor kinetik. Ana macem-macem kompresor udara kinetik sing kasedhiya kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. Yen sampeyan nggoleki kompresor udara sing luwih kuat, sampeyan bisa ndownload Pandhuan Tuku Thomas Blowers.

Kompresor udara minangka alat sing luar biasa kanggo proyek DIY. Iku serbaguna lan migunani ing macem-macem industri, saka reresik sinks kanggo inflating ban. Iku penemuan apik banget sing dadi bukti kapinteran manungsa. Kerjane kanthi meksa hawa liwat bukaan ing tank. Sawise dikompres, ngeculake energi, sing banjur digunakake kanggo ngoperasikake alat kasebut. Alat udara iki minangka ngirit wektu sing luar biasa.

reducer, reducer cacing, box gear cacing, box gear planet, reducer kecepatan, variator, gear heliks, gir bevel sprial, gir gear pertanian, gir traktor, gir truk, gir cacing