0086-571-88220971 [email dilindhungi]

Motor Sinkron TYGZ

Motor Sinkron TYGZ

informasi tambahan

Kategori:

Motor Sinkron TYGZ

  • Mlaku ing jaringan tenaga utama (telung fase, 380v, 50HZ) Tanpa inverter.
  • kinerja dhuwur : Rotor nggunakake material PM bumi langka. Tenaga medan magnetik sing dhuwur, torsi wiwitan amba, arus wiwitan cilik, lan jangkauan kacepetan sing jembar;
  • Ukuran cilik lan bobot entheng : Ukuran bingkai kasebut ukurane siji nganti rong bingkai luwih cilik tinimbang motor asinkron AC ing HP sing padha;
  • Faktor daya sing efisien lan dhuwur, efektif ngirit energi : iku 5% nganti 12% luwih efisien tinimbang motor bedo karo HP sing padha. Amarga motor ora butuh arus sing nyenengake, faktor daya cedhak karo1; Ngirit luwih kurang 10% Energi tinimbang motor asinkron.
  • Awet dawa : Minangka asil nyuda motor saiki lan kurang dadi panas;
  • kompatibilitas : Nduwe struktur bingkai sing padha karo motor asinkron AC lan bisa digunakake kanggo ngganti motor asinkron AC;
  • Panganggone akeh : Bisa digunakake ing macem-macem kahanan sing angel.
No. jinis POWER
kw
GOLEK
V
FRENQ
Hz
SPEED rpm CURR. A TORQ
Nm
Timbang
kg
112-1 TYGZ-150-112S-8 1.5 380 50 750 3.4 19.1 50
112-2 TYGZ-300-112M-6 3 380 50 1000 8.5 28.7 55
132-1 TYGZ-300-132S-6 3 380 50 1000 6 28.7 65
132-2 TYGZ-400-132S-4 4 380 50 1500 7.4 25.5 65
132-3 TYGZ-750-132M-4 7.5 380 50 1500 15 48 70
132-4 TYGZ-1100-132M-4 11 380 50 1500 18.5 70 70
220-1 TYGZ-2200-200-6 22 380 50 1000 41 210 280
220-2 TYGZ-2200-200-8 22 380 50 750 41 280 280
225-1 TYGZ-3000-225-6 30 380 50 1000 35 177 286
250-1 TYGZ-3000-250-8 30 380 50 750 35 236 382
280-1 TYGZ-4500-280-8 45 380 50 750 35 236 480
Dasar sing dipasang nganggo sikil lan endhield tanpa flange (B3)
Dimensi sing dipasang Sakabèhé dimensi
Dhasar sing dipasang Pole A A / 2 B C D E F G H K AB AC AD HD L
63M 2,4 100 50 80 40 11 23 4 8.5 63 7 135 130 70 180 230
71M 2,4,6 112 56 90 45 14 30 5 11 71 7 150 145 80 195 255
80M 2,4,6 125 62.5 100 50 19 40 6 15.5 80 10 165 175 145 220 295
90S 2,4,6,8 140 70 100 56 24 50 8 20 90 10 180 195 155 250 320
90L 2,4,6,8 140 70 125 56 24 50 8 20 90 10 180 195 155 250 345
100L 2,4,6,8 160 80 140 63 28 60 8 24 100 12 205 215 180 270 385
112M 2,4,6,8 190 95 140 70 28 60 8 24 112 12 230 240 190 300 400
132S 2,4,6,8 216 108 140 89 38 80 10 33 132 12 270 275 210 345 470
132M 2,4,6,8 216 108 178 89 38 80 10 33 132 12 270 275 210 345 510
160M 2,4,6,8 254 127 210 108 42 110 12 37 160 15 320 330 255 420 615
160L 2,4,6,8 254 127 254 108 42 110 12 37 160 15 320 330 255 420 670
180M 2,4,6,8 279 139.5 241 121 48 110 14 42.5 180 15 355 380 280 455 700
180L 2,4,6,8 279 139.5 279 121 48 110 14 42.5 180 15 355 380 280 455 740
200L 2,4,6,8 318 159 305 133 55 110 16 49 200 19 395 420 305 505 770
225S 4,8 356 178 286 149 60 140 18 53 225 19 435 470 335 560 815
225M 2 356 178 311 149 55 110 16 49 225 19 435 470 335 560 820
225M 4,6,8 356 178 311 149 60 140 18 53 225 19 435 470 335 560 845
250M 2 406 203 349 168 60 140 18 53 250 24 490 510 370 615 910
250M 4,6,8 406 203 349 168 65 140 18 58 250 24 490 510 370 615 910
280S 2 457 228.5 368 190 65 140 18 58 280 24 550 580 410 680 985
280S 4,6,8 457 228.5 368 190 75 140 20 67.5 280 24 550 580 410 680 985
280M 2 457 228.5 419 190 65 140 18 58 280 24 550 580 410 680 1035
280M 4,6,8 457 228.5 419 190 75 140 20 67.5 280 24 550 580 410 680 1035
Dasar sing dipasang nganggo sikil lan ujung nganggo flange (B35)
Dhasar sing dipasang Flange No. Pole Dimensi sing dipasang Sakabèhé dimensi
A A / 2 B C D E F G H K M N P R S T bolongan flange AB AC AD HD L
63M FF115 2,4 100 50 80 40 11 23 4 8.5 63 7 115 95 140 0 10 3 4 135 130 70 180 230
71M FF130 2,4,6 112 56 90 45 14 30 5 11 71 7 130 110 160 0 10 3.5 4 150 145 80 195 255
80M FF165 2,4,6 125 62.5 100 50 19 40 6 15.5 80 10 165 130 200 0 12 3.5 4 165 175 145 220 295
90S FF165 2,4,6,8 140 70 100 56 24 50 8 20 90 10 165 130 200 0 12 3.5 4 180 195 155 250 320
90L FF165 2,4,6,8 140 70 125 56 24 50 8 20 90 10 165 130 200 0 12 3.5 4 180 195 155 250 345
100L FF215 2,4,6,8 160 80 140 63 28 60 8 24 100 12 215 180 250 0 15 4 4 205 215 180 270 385
112M FF215 2,4,6,8 190 95 140 70 28 60 8 24 112 12 215 180 250 0 15 4 4 230 240 190 300 400
132S FF265 2,4,6,8 216 108 140 89 38 80 10 33 132 12 265 230 300 0 15 4 4 270 275 210 345 470
132M FF265 2,4,6,8 216 108 178 89 38 80 10 33 132 12 265 230 300 0 15 4 4 270 275 210 345 510
160M FF300 2,4,6,8 254 127 210 108 42 110 12 37 160 15 300 250 350 0 19 5 4 320 330 255 420 615
160L FF300 2,4,6,8 254 127 254 108 42 110 12 37 160 15 300 250 350 0 19 5 4 320 330 255 420 670
180M FF300 2,4,6,8 279 139.5 241 121 48 110 14 42.5 180 15 300 250 350 0 19 5 4 355 380 280 455 700
180L FF300 2,4,6,8 279 139.5 279 121 48 110 14 42.5 180 15 300 250 350 0 19 5 4 355 380 280 455 740
200L FF350 2,4,6,8 318 159 305 133 55 110 16 49 200 19 350 300 400 0 19 5 4 395 420 305 505 770
225S FF400 4,8 356 178 286 149 60 140 18 53 225 19 400 350 450 0 19 5 8 435 470 335 560 815
225M FF400 2 356 178 311 149 55 110 16 49 225 19 400 350 450 0 19 5 8 435 470 335 560 820
225M FF400 4,6,8 356 178 311 149 60 140 18 53 225 19 400 350 450 0 19 5 8 435 470 335 560 845
250M FF500 2 406 203 349 168 60 140 18 53 250 24 500 450 550 0 19 5 8 490 510 370 615 910
250M FF500 4,6,8 406 203 349 168 65 140 18 58 250 24 500 450 550 0 19 5 8 490 510 370 615 910
280S FF500 2 457 228.5 368 190 65 140 18 58 280 24 500 450 550 0 19 5 8 550 580 410 680 985
280S FF500 4,6,8 457 228.5 368 190 75 140 20 67.5 280 24 500 450 550 0 19 5 8 550 580 410 680 985
280M FF500 2 457 228.5 419 190 65 140 18 58 280 24 500 450 550 0 19 5 8 550 580 410 680 1035
280M FF500 4,6,8 457 228.5 419 190 75 140 20 67.5 280 24 500 450 550 0 19 5 8 550 580 410 680 1035

 

Dasar sing dipasang tanpa sikil lan endhield kanthi flange (B5)
Basis Pemasangan Flange No. Pole Dimensi sing dipasang Sakabèhé dimensi
D E F G M N P R S T bolongan flange AC AD HF L
63M FF115 2,4 11 23 4 8.5 115 95 140 0 7 3 4 130 70 130 230
71M FF130 2,4,6 14 30 5 11 130 110 160 0 7 3.5 4 145 80 145 255
80M FF165 2,4,6 19 40 6 15.5 165 130 200 0 12 3.5 4 175 145 185 295
90S FF165 2,4,6,8 24 50 8 20 165 130 200 0 12 3.5 4 195 155 195 320
90L FF165 2,4,6,8 24 50 8 20 165 130 200 0 12 3.5 4 195 155 195 345
100L FF215 2,4,6,8 28 60 8 24 215 180 250 0 15 4 4 215 180 245 385
112M FF215 2,4,6,8 28 60 8 24 215 180 250 0 15 4 4 240 190 265 400
132S FF265 2,4,6,8 38 80 10 33 265 230 300 0 15 4 4 275 210 315 470
132M FF265 2,4,6,8 38 80 10 33 265 230 300 0 15 4 4 275 210 315 510
160M FF300 2,4,6,8 42 110 12 37 300 250 350 0 19 5 4 330 255 385 615
160L FF300 2,4,6,8 42 110 12 37 300 250 350 0 19 5 4 330 255 385 670
180M FF300 2,4,6,8 48 110 14 42.5 300 250 350 0 19 5 4 380 280 385 700
180L FF300 2,4,6,8 48 110 14 42.5 300 250 350 0 19 5 4 380 280 430 740
200L FF350 2,4,6,8 55 110 16 49 350 300 400 0 19 5 4 420 305 430 770
225S FF400 4,8 60 140 18 53 400 350 450 0 19 5 8 470 335 480 815
225M FF400 2 55 110 16 49 400 350 450 0 19 5 8 470 335 535 820
225M FF400 4,6,8 60 140 18 53 400 350 450 0 19 5 8 470 335 535 845
250M FF500 2 60 140 18 53 500 450 550 0 19 5 8 510 370 535 910
250M FF500 4,6,8 65 140 18 58 500 450 550 0 19 5 8 510 370 595 910
280S FF500 2 65 140 18 58 500 450 550 0 19 5 8 580 410 650 985
280S FF500 4,6,8 75 140 20 67.5 500 450 550 0 19 5 8 580 410 650 985
280M FF500 2 65 140 18 58 500 450 550 0 19 5 8 580 410 650 1035
280M FF500 4,6,8 75 140 20 67.5 500 450 550 0 19 5 8 580 410 650 1035

Apa milih kita?

(1) Kita nyedhiyakake layanan OEM lan ngirim macem-macem gaya lan desain paling anyar kanggo pelanggan;
(2) Kita kerja sama karo pelanggan utama ing Asia Tenggara, Afrika, Timur Tengah, Amerika Utara lan Amerika Selatan;
(3) Miturut kabutuhan pelanggan ing macem-macem wilayah, kita wis cocog macem-macem gaya reduker kanggo sampeyan, supaya para pelanggan duwe daya saing ing pasar!
(4) Kita duwe pengalaman luwih saka 20 taun kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk berkualitas lan layanan sing paling profesional!
(5) Kita kanthi fleksibel bisa ngekspor barang saka pelabuhan ing China! Sampeyan seneng takon!

kauntungan perusahaan:

1. Kapasitas produksi gedhe lan pangiriman cepet.
2. Aturan inspeksi kontrol kualitas sing ketat: kabeh produk kudu lulus inspeksi 100% sadurunge dikirim.
3. Nyedhiyakake layanan OEM / ODM
4. Layanan online 24 jam.
5. Pitakon kuotasi wektu nyata
6. Kualitas tinggi, reliabilitas dhuwur lan umur produk dawa.
7. Produsen profesional nyedhiyakake rega sing kompetitif.
8. Para pekerja trampil sing beda-beda.

Sistem manajemen mutu:

Ing HZPT, kualitas produk lan layanan diwenehi prioritas utama.
Karyawan kita nampa pelatihan babagan metode lan prinsip kualitas.
Ing saben level organisasi, kita komitmen kanggo ningkatake kualitas lan proses produk.
Komitmen sing jero banget mbantu kita narik kapercayan para pelanggan lan dadi merek sing disenengi ing donya.

Paket & Wektu Utama

Ukuran: Gambar
Kayu / Wadah lan palet, utawa minangka spesifikasi khusus.
15-25 dina conto. Pesenan offcial 30-45day
Pelabuhan: Pelabuhan Shanghai / Ningbo

FAQ's
PITAKONAN PALING SERING:

Kanggo Klien

Apa tuku saka China duwe bathi?
China tetep dadi salah sawijining pemasok paling gedhe ing saindenging jagad. Mesthine produk sing sampeyan pilih duwe bathi ing target pasar, amarga China nyedhiyakake donya kanthi kualitas lan rega sing kompetitif.

2) Apa aku kudu lelungan menyang Tiongkok supaya bisa tuku produk?
Kita ngurus kabeh kanggo sampeyan, supaya sampeyan bisa ngirit biaya tarif udhara, hotel lan biaya plancongan. Nanging, yen sampeyan arep ngunjungi China, kita bakal nyoba menehi sampeyan papan sing apik supaya pengalaman lelungan sampeyan bakal kepenak.

3) Apa jinis produk sing diwenehake?
Pirang-pirang produk industri, otomotif lan pertanian. Saben produk diwenehake menyang tim khusus.

4) Apa risiko aku tuku saka China utawa bisa kerja sama karo sampeyan?
Sampeyan ora duwe risiko. Kita tuku kanggo sampeyan lan sampeyan bisa yakin kanthi pemriksaan. Yen sampeyan entuk wektu teka ing China, sampeyan bisa ngunjungi nalika proses produksi. Sampeyan duwe akses menyang jaringan kontak lan tim sales. Kita bakal njupuk tindakan serius babagan produk kaya kita. Sampeyan ora prelu lelungan yen ora pengin amarga duwe mitra sing duwe pengetahuan ing China.

5) Aku bisa nemokake supplier produkku dhewe, kenapa aku butuh sampeyan?
Sampeyan bisa uga nindakake. Nanging, investasi sampeyan bakal luwih dhuwur. Ditambah maneh, sampeyan ora duwe mitra lokal sing ngerti pasar lan bisa menehi akses menyang jaringan kesempatan.
Kanggo tuku produk saka China, sampeyan kudu duwe kantor lokal kanggo menehi kontrak karo supplier, tim insinyur supaya bisa nindakake inspeksi kualitas lan kuantitas saben-saben. Sampeyan kudu ngerti babagan sumber bahan baku, lan sing penting supaya ora ana sumber sing ana.

6) Kepiye struktur sampeyan?
Kita duwe departemen sing beda-beda kanggo masing-masing spesialis ing saben aspek. Kita bisa menehi pitulung logistik, pitulung Sourcing, pitulung inspeksi, lan pitulung legal.

7) Apa layanan iki mung kanggo perusahaan gedhe?
Ora, kita yakin manawa perusahaan kaping pisanan sampeyan bakal duwe kapercayan sing tetep kanggo njaga bisnis sampeyan, amarga hubungane adhedhasar kejujuran lan mupangate entuk manfaat, mula mbesuk sampeyan bakal nambah bisnis. Kita peduli karo sampeyan lan nggawe sampeyan luwih kuwat tinimbang sadurunge. Pindhah saka kekuwatan dadi kekuwatan bebarengan.

We welcome perusahaan saka Cilik nganti Gedhe, Ayo maju. . .
Kanggo pitakon luwih lengkap, kirim email

Ikon Menu Kiri