0086-571-88220971 [email dilindhungi]

Nyambung link situs web - Press Fit (BS / DIN / ANSI)
Link sambung standar kanggo seri ANSI sing bisa dicopot, uga digunakake ing rantai paku kanthi kecepatan sing cukup utawa kahanan sing angel. Disedhiyakake karo rong pin penghubung sing dipasang ing piring njaba, piring njaba liyane sing saiki dipasang ing pin lan diamanake kanthi pin pamisah sawise dipasang. Tautan panyambung match match mung bisa digunakake nalika; hyperlink anyar kudu mesthi digunakake kanggo ngganti tautan sing wis dibongkar.
Backlink sing dikurung
Saliyane rantai khusus ing endi wae hyperlink engkol mesthine minangka gaya lan fitur desain sing dibutuhake, tautan engkol digunakake mung yen dawa rantai kudu macem-macem nada sing aneh. Praktek iki ora diusulake; kabeh drive kudu tenan, ing endi wae sing bisa dipikolehi, dibangun kanthi imbuhan umum sing cukup kanggo mesthekake nggunakake jumlah nada kabeh liwat rantai kasebut. Cenderung ora NGGUNAKAN Tautan sing DIMENAK ING GAMPANG, DRIVES NGALAMI UTAWA UTAWA Kecepatan Gedhe.
Hyperlink Cranked - Slip Fit (BS / DIN) Hyperlink Offset - Slip Match (ANSI)
Link siji situs web kanthi piring engkol sing dicet ing grumbulan lan rol kumpul ing mburi sing sempit. Pin sing nyambungake reresik (No. 128) dipasang ing pojok sudhut lan dijamin nganggo pin pamisah.
Hyperlink Double Cranked (BS / DIN) Loro Pitch Offset Hyperlink (ANSI)
Backlink cranked kaping pindho bisa ditemokake kanthi ukuran lan jinis rantai. Unit kasebut kasusun saka hyperlink njero (No. 4), kanthi tautan punggung sing ditahan kanthi bener dipasang kanthi pin bantalan rivet. Ekstrak sekrup ngoper rantai kanthi meksa pucuk bantalan sing empuk pungkasan saka piring hyperlink njaba. Kanggo produsen rantai liyane, swiwi paku keling kudu diwiwiti kanthi cepet.

Ikon Menu Kiri