0086-571-88220971 [email dilindhungi]

Rantai Roller Precision, Elemen lan Link sing Ngubungake
Rantai rol baja presisi asring dadi alat sing efektif lan fleksibel kanggo nularake tenaga mekanik, sing sajrone aplikasi industri, meh ora bisa nggenteni kabeh jinis rantai sadurunge digunakake. Ilustrasi ing ngisor iki nampilake elemen bagean saka hyperlink njaba lan tautan situs web utama rantai sing gampang banget. Kaya sing digambarke, rantai roller baja presisi kalebu serangkaian bantalan jurnal sing dianakake hubungan sing pas karo saben liyane liwat lempeng tautan situs web sing mbatesi. Saben prewangan kalebu pin prewangan lan grumbulan ing rol rol kasebut. Pin bantalan lan grumbulan kasusah kanggo ngidini artikulasi ing ngisor tekanan sing luwih dhuwur, lan kanggo meksa tekanan beban lan aksi roda gigi sing disedhiyakake liwat rantai rantai. Kabeh rantai diklasifikasikake miturut nada (jarak babagan pusat pin bantalan sing jejer), diameter rol lan jembar babagan piring njero. Secara kolektif, dimensi kasebut diarani dimensi girep, amarga padha milih bentuk lan jembaré kanthi untu sprocket.
Tautan bali standar
Komponen rantai lan link sing dihubungake mung nggambarake saka jinis sing bisa diakses. Mangga deleng kaca produk utawa layanan sing cocog kanggo bagean sing cocog karo rantai wong.
Dheweke rampung ngrakit kanggo digunakake kanthi kabeh ukuran lan jinis rantai. Unit kasebut kalebu rong piring njero sing ditekan menyang grumbul sing nggawa rol. (Tautan batin kanggo nggunakake rantai semak ora ana rol).

Ikon Menu Kiri