0086-571-88220971 [email dilindhungi]

Rantai Roller Precision, Elemen lan Sambungan Backlink
Rantai rol baja presisi pancen nyata banget efisiensin lan serbaguna kanggo ngirim tenaga mekanik, sing sajrone disiplin aplikasi industri, wis nggunakake kabeh jinis rantai liyane sing sadurunge digunakake.
Link njaba - Pencet Pin Link (BS / DIN) Riveting Pin Link - Press Fit (ANSI)
Kanggo digunakake kanthi kabeh ukuran lan jinis rantai sing luwih disenengi kanggo nglindhungi. Link kasebut diwenehake karo pin bantalan sing dipasang ing 1 piring njaba. Piring njaba liyane yaiku interferensi sing cocog karo pin bantalan, sing pucuke kudu dipotong sawise piring dipasang. Pencet cocog sing nyambung hyperlink pancen kudu dienggo sanalika; link bali anyar kudu digunakake kanggo ngganti hyperlink sing dibongkar. (Deleng 'Riveting Chain Endless' kanggo instruksi lengkap).
Link Nyambung - Slip Fit (BS / DIN / ANSI)
Hyperlink nyambungake sing disedhiyakake karo rong pin penghubung sing dipasang ing piring njaba. Plat njaba asring cocog karo pin sing nyambung lan dipasang ing posisi kanthi pin pamisah liwat pucuk pemrograman saben pin sing nyambung.
Nyambung link situs web - Slip Fit (BS / DIN / ANSI)
Mung digunakake ing rantai nada ringkes. Disedhiyakake karo rong pin penghubung sing dipasang ing piring njaba, piring sing cocog cocog sing diamanake kanthi klip musim semi, No. 27, sing nemplek menyang alur ing njero pin.

Ikon Menu Kiri