0086-571-88220971 shen@china-reducers.com
0 Item

Gearbox Planét

Siji jinis gearbox nyukupi kabeh kritéria desain aplikasi servo nalika nyedhiyakake umur operasi sing dawa kanthi syarat pangopènan sing sithik - kothak gear planet. Iki amarga kothak gear planet nawakake transmisi torsi dhuwur kanthi kaku sing apik lan swara sing sithik ing tilas sing luwih kompak tinimbang jinis kothak gear liyane. Waca liyane babagan carane gearing planet penting ing artikel: Apa jinis gearbox paling apik kanggo aplikasi servo?

Desain girboks planet cukup sederhana, kalebu gir matahari tengah, cincin njaba (uga diarani gir internal, amarga untune katon ing njero), gir planet, lan operator. Tenaga input menyang gir srengenge nyebabake muter. Gigi planet iki bolong nganggo gir srengenge, lan nalika gir srengenge muter, gir planet muter ing poros. Gir planet uga bolong nganggo gir dering, sing tetep, nyebabake gir planet kanggo muter ing gir matahari. Operator kasebut nyekel gir planet lan nyetel jarak. Puteran nganggo gir planet lan nggabungake poros output.

 

Pangurangan Kacepetan Planét, Kotak Gearing Planét, Motors Roda Planét, Drip Drip Planét, Drive Sprocket Planét, Pengurangan Kecepatan Dipasang Poros

 

KANGGO PRODUK

REDUCER CEPAT PLANETARY
REDUCER CEPAT PLANETARY
 
TORQUE 4 KGM Nganti 45,000 KGM
RASIO 3; 1 TO    15,000; 1
INPUT POWER HP FRACTIONAL TO 500 HP
GUNUNG KAKI / FLANGE / AGITATOR Karo INPUT GRATIS / HOLLOW
REDUCER CEPAT PLANETARY
 
 
MOTOR GEARED PLANETARY
 
TORQUE 4 KGM Nganti 45,000 KGM
SPEED 500 RPM Ngantos 0.01 RPM
INPUT POWER HP FRACTIONAL TO 380 HP
GUNUNG KAKI, FLANGE, AGITATOR.
MOTOR GEARED PLANETARY
 
 
DRIVES CREEP PLANETARY
DRIVES CREEP PLANETARY
 
TORQUE 4 KGM Nganti 450 KGM
RASIO 3; 1 TO      45; 1
INPUT POWER HP FRACTIONAL TO 50 HP
Cocog kanggo THRUSTOR BRAKE DRU M DIAMETER 100MM TO 400MM
 
 
DRIVES PLANETARI PLANETARI
 
Dirancang khusus kanggo CONVEYOR CHAIN
 
TORQUE 4 KGM Nganti 1,000 KGM
SPEED 0.5 MPM Nganti 100 MPM
INPUT POWER HP FRACTIONAL TO 50 HP
input INPUT GRATIS utawa HOLLOW
DRIVES PLANETARI PLANETARI
 
   
KUNCI REDUCER GESEK
KUNCI REDUCER GESEK
 
TORQUE 20 KGM Nganti 200 KGM
RASIO 5: 1, 13: 1 & 20: 1
INPUT POWER HP FRACTIONAL TO 20 HP
 
   
REDUCER SPEED PLANETARY BEVEL
 
[KOMBINASI sing menehi kompromi & gegayuhan kanthi drive sing bener)
 
TORQUE 4 KGM Nganti 45,000 KGM
RASIO 3; 1 Nganti 15,000; 1
INPUT POWER HP FRACTIONAL TO 500 HP
GUNUNG KAKI / FLANGE / AGITATOR Karo INPUT GRATIS / HOLLOW
REDUCER SPEED PLANETARY BEVEL
 
 
KOTAK GEAR SPECIAL MULTI
KOTAK GEAR SPECIAL MULTI
 
Kanthi MEKANISME SHIFTER
 
NO. saka kacepetan 3 MAX
TORQUE Nganti 5000 KGM
INPUT POWER HP FRACTIONAL TO 50 HP
GUNUNG KAKI / FLANGE Kanthi INPUT GRATIS / HOLLOW

Plincing Planét, Motor Induksi Tiga Tahap Listrik, Drives Conveyor Sabuk Planét, Limit Torsi, Kothak Gigi Khusus, Kothak Gigi Dédensial

KANGGO PRODUK

WINCHES PLANETARY
 
Tarik 100 KG Nganti 50 Ton
SPEED 0.5 MPM Nganti 100 MPM
INPUT POWER HP FRACTIONAL TO 50 HP
input INPUT GRATIS utawa HOLLOW
 
 
FASA Telung Elektrik MOTOR INDUKSI
 
MOTOR INDUKSI
 
POWER HP FRACTIONAL TO 50 HP
SPEED 750 RPM Nganti 3000 RPM
GUNUNG B-5 (FLANGE) UTAWA B-3 (KAKI)
 
 
PLANETARY PARALLEL AXIS TWIN OUTPUT SHAFT REDUCER GESER
 
Dirancang khusus kanggo aplikasi STIRRER
 
TORQUE 4 KGM Nganti 2,500 KGM
RASIO 6; 1 TO 15000; 1
INPUT POWER HP FRACTIONAL TO 100 HP
GUNUNG MENURUN VERTIKAL DENGAN INPUT GRATIS / HOLLOW
 
 
PLANETARY UNI-AXIS TWIN OUTPUT SHAFT REDUCER GESER
 
Dirancang khusus kanggo aplikasi STIRRER
 
TORQUE 4 KGM Nganti 2,500 KGM
RASIO 6; 1 TO 15000; 1
INPUT POWER HP FRACTIONAL TO 100 HP
GUNUNG MENURUN VERTIKAL DENGAN INPUT GRATIS / HOLLOW
 
 
DRIVES BELT CONVEYOR BELT
 
Dirancang khusus kanggo CONVEYOR BELT
 
TORQUE 4 KGM Nganti 5,000 KGM
SPEED 0.01 MPM Nganti 500 MPM
INPUT POWER HP FRACTIONAL TO 50 HP
input INPUT GRATIS utawa HOLLOW
 
 
Watesan TORQUE
 
KANG APLIKASI TORQUE TORQUE TINGGI alon
 
TORQUE 5 KGM Nganti 2,500 KGM
KECEPATAN INPUT 0.1 RPM Nganti 300 RPM
output FLANGE SESUAI kanggo GUNUNG SPROCKET, PULLY, GEAR, COUPLING DLL. Utawa Karo SHOL HOLLOW / JAM
 

Aplikasi kothak gir planet kita

  Crane truk lan roda ( Gearbox planet, drive gear planet, trek planet lan drive roda, Drive Slew )
Crane seluler (Slew drive, Planetary track and wheel drives, Rigid and steering axles)
Crane menara (Slew drive, Winches)

Reachstakers (Kotak gear Planetary, Drive gear Planetary, As kaku lan setir)
Penanganan teleskopik (Kotak gear Planetary, Drive gear Planetary, As kaku lan setir)
Crane dermaga (Kotak gear Planetary, Drive gear Planetary, Winch)
Crane kargo (Slew drive, Winches)
Truk Forklift (Kotak gear Planetary, Trek planet lan penggerak roda, Roda kemudi listrik, Roda kemudi hidrolik, As roda kaku lan kemudi)
Pemuat sisih (Kotak gear planet, trek planet lan penggerak roda, As kaku lan setir)
Truk turret (unit setir listrik, gir kemudi listrik)
Pemilih pesenan (Unit penggerak roda listrik, Roda Kemudi Listrik, Roda Kemudi Hidrolik)
Penumpuk palet (unit setir listrik, gir kemudi listrik)
AIV (Kendaraan Industri Automatik) (Unit roda roda listrik)
Akses boom artikulasi ( Piranti kontrol kanggo transmisi hidrostatik , Slew drive , laneter track lan wheel drive )
Akses booming teleskopik (Gearbox planet, drive gear planet , Trek lan wheel drive planet, As kaku lan setir )
Gunting (Kotak gear Planetary, Trek Planet lan penggerak roda, Gir setir listrik)
Angkat personel (unit rodha listrik)
Miniexcavators (Kotak gear Planetary, Drive gear Planetary, Trek Planet lan penggerak roda)
Mesin rodha cilik (Kothak gir planet,  Trek lan wheel drive planet, As kaku lan setir )
Loader setir skid (gir kemudi listrik)
Minitransporter ( Piranti kontrol kanggo transmisi hidrostatik, trek Planet lan penggerak roda )
Backhoe loaders ( Piranti kontrol kanggo transmisi hidrostatik , As kaku lan setir )
Loader ngarep ( Piranti kontrol kanggo transmisi hidrostatik , As kaku lan setir )
Pemadat lemah (Kotak gear planet, trek planet lan penggerak roda, As kaku lan setir)
Dumper (Kotak gear Planetary, Trek planet lan penggerak roda, As kaku lan setir)

Trenchless (Kothak gir Planét, drive gir Planét)
mixer truk lan mixer feed tetanèn (gir planet lan gearboxes, kaku lan setir as)
Pompa Beton (Slew Drive)
Rod-benders (Rod rod bending) (Planet gear drive)
Rol dalan (kotak gear Planetary, trek Planet lan penggerak roda)
Ban drum (Kotak gear planet, trek Planet lan penggerak roda)
Reclaimer (gir gir Planét, gir gir Planét)
Pavers ( As kaku lan setir, trek planet lan penggerak roda )
Penyapu industri, Sapuan dalan, Mesin cuci lantai, Kendaraan multi-utilitas, Mesin salju, tukang ngganggu Pisten
(Unit penggerak roda listrik, Roda kemudi listrik, As roda kaku lan kemudi, trek planet lan penggerak roda)

Generator angin (Kotak gear Planetary, Drive gear Planetary, Slew drive)
Traktor (Gearboxes, poros kaku lan setir)
Ledder motor (poros kaku lan setir)
Ngunggah truk (Gandar kaku lan setir)
Kendaraan kanggo wong cacat (poros kaku lan setir)
Peralatan pangobatan banyu (gir gir Planét, gir gir Planét)
Pangolahan wesi / waja (Kothak gir Planét, gir gir Planét)
Pangolahan panganan (Kothak gear planèt, drive gir Planét)
Mixer beton (penggerak planet)
Pabrik kertas (gir gir Planét, gir gir Planét)
Pangolahan plastik / karet (Kothak gir Planét, gir gir Planét)
Mesin nggawe anggur (Kotak gir Planet, drive gir Planet)
Winches and capstans (Kothak gear planet, drive gir Planét)
Kontrol baling-baling arah (kotak-kotak planet, drive gear Planet)
Giostre (Kothak gir Planét, drive gir Planét)

Apa milih kita?

(1) Kita nyedhiyakake layanan OEM lan ngirim macem-macem gaya lan desain paling anyar kanggo pelanggan;
(2) Kita kerja sama karo pelanggan utama ing Asia Tenggara, Afrika, Timur Tengah, Amerika Utara lan Amerika Selatan;
(3) Miturut kabutuhan pelanggan ing macem-macem wilayah, kita wis cocog macem-macem gaya reduker kanggo sampeyan, supaya para pelanggan duwe daya saing ing pasar!
(4) Kita duwe pengalaman luwih saka 20 taun kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk berkualitas lan layanan sing paling profesional!
(5) Kita kanthi fleksibel bisa ngekspor barang saka pelabuhan ing China! Sampeyan seneng takon!

kauntungan perusahaan:

1. Kapasitas produksi gedhe lan pangiriman cepet.
2. Aturan inspeksi kontrol kualitas sing ketat: kabeh produk kudu lulus inspeksi 100% sadurunge dikirim.
3. Nyedhiyakake layanan OEM / ODM
4. Layanan online 24 jam.
5. Pitakon kuotasi wektu nyata
6. Kualitas tinggi, reliabilitas dhuwur lan umur produk dawa.
7. Produsen profesional nyedhiyakake rega sing kompetitif.
8. Para pekerja trampil sing beda-beda.

 

Sistem manajemen mutu:

Ing HZPT, kualitas produk lan layanan diwenehi prioritas utama.
Karyawan kita nampa pelatihan babagan metode lan prinsip kualitas.
Ing saben level organisasi, kita komitmen kanggo ningkatake kualitas lan proses produk.
Komitmen sing jero banget mbantu kita narik kapercayan para pelanggan lan dadi merek sing disenengi ing donya.

Paket & Wektu Utama

Ukuran: Gambar
Kayu / Wadah lan palet, utawa minangka spesifikasi khusus.
15-25 dina conto. Pesenan offcial 30-45day
Pelabuhan: Pelabuhan Shanghai / Ningbo

FAQ's
PITAKONAN PALING SERING:

Kanggo Klien

Apa tuku saka China duwe bathi?
China tetep dadi salah sawijining pemasok paling gedhe ing saindenging jagad. Mesthine produk sing sampeyan pilih duwe bathi ing target pasar, amarga China nyedhiyakake donya kanthi kualitas lan rega sing kompetitif.

2) Apa aku kudu lelungan menyang Tiongkok supaya bisa tuku produk?
Kita ngurus kabeh kanggo sampeyan, supaya sampeyan bisa ngirit biaya tarif udhara, hotel lan biaya plancongan. Nanging, yen sampeyan arep ngunjungi China, kita bakal nyoba menehi sampeyan papan sing apik supaya pengalaman lelungan sampeyan bakal kepenak.

3) Apa jinis produk sing diwenehake?
Pirang-pirang produk industri, otomotif lan pertanian. Saben produk diwenehake menyang tim khusus.

4) Apa risiko aku tuku saka China utawa bisa kerja sama karo sampeyan?
Sampeyan ora duwe risiko. Kita tuku kanggo sampeyan lan sampeyan bisa yakin kanthi pemriksaan. Yen sampeyan entuk wektu teka ing China, sampeyan bisa ngunjungi nalika proses produksi. Sampeyan duwe akses menyang jaringan kontak lan tim sales. Kita bakal njupuk tindakan serius babagan produk kaya kita. Sampeyan ora prelu lelungan yen ora pengin amarga duwe mitra sing duwe pengetahuan ing China.

5) Aku bisa nemokake supplier produkku dhewe, kenapa aku butuh sampeyan?
Sampeyan bisa uga nindakake. Nanging, investasi sampeyan bakal luwih dhuwur. Ditambah maneh, sampeyan ora duwe mitra lokal sing ngerti pasar lan bisa menehi akses menyang jaringan kesempatan.
Kanggo tuku produk saka China, sampeyan kudu duwe kantor lokal kanggo menehi kontrak karo supplier, tim insinyur supaya bisa nindakake inspeksi kualitas lan kuantitas saben-saben. Sampeyan kudu ngerti babagan sumber bahan baku, lan sing penting supaya ora ana sumber sing ana.

6) Kepiye struktur sampeyan?
Kita duwe departemen sing beda-beda kanggo masing-masing spesialis ing saben aspek. Kita bisa menehi pitulung logistik, pitulung Sourcing, pitulung inspeksi, lan pitulung legal.

7) Apa layanan iki mung kanggo perusahaan gedhe?
Ora, kita yakin manawa perusahaan kaping pisanan sampeyan bakal duwe kapercayan sing tetep kanggo njaga bisnis sampeyan, amarga hubungane adhedhasar kejujuran lan mupangate entuk manfaat, mula mbesuk sampeyan bakal nambah bisnis. Kita peduli karo sampeyan lan nggawe sampeyan luwih kuwat tinimbang sadurunge. Pindhah saka kekuwatan dadi kekuwatan bebarengan.

We welcome perusahaan saka Cilik nganti Gedhe, Ayo maju. . .
Kanggo pitakon luwih lengkap, kirim email

reducer, reducer cacing, box gear cacing, box gear planet, reducer kecepatan, variator, gear heliks, gir bevel sprial, gir gear pertanian, gir traktor, gir truk, gir cacing