0086-571-88220971 [email dilindhungi]

GearBox Planet Kanggo Drive Slew

GearBox Planet Kanggo Drive Slew

informasi tambahan

GearBox Planét Kanggo Winch Drive

Hangzhou Ever-Power Transmission Co., Ltd., didegaké ing taun 1988, minangka pabrikan profesional kanggo kabeh jinis kothak gir planet.

Saiki, spesifikasi kothak gir planet planet EP3, drive trek seri EP4, drive selw EP7 Series, drive roda EP6 Series, nganti luwih saka 10,000 iter. Rentang rasio nyuda yaiku saka 3.3 ~ 9000, kisaran torsi output yaiku saka 500 ~ 450000N.m. Luwih saka 90% produk sing diekspor menyang Amerika Serikat, Eropa, Australia, Amerika Selatan, Timur Tengah lan Asia Tenggara. Instalasi lan ukuran kothak gir planet kita padha persis karo sing digawe dening pabrikan gir planet Eropa lan Amerika sing kondhang. Dheweke bisa diganti.

Perusahaan kasebut duwe akeh mesin bermutu tinggi buatan Taiwan, kayata pusat mesin integral kanthi otomatis, mesin grinding CNC, mesin gir CNC lan alat mesin CNC lan liya-liyane kanggo njamin akurasi sing dhuwur kanggo bagean kasebut. Kabeh Karyawan wis ngalami pelatihan profesional sing ketat, duwe katrampilan sing apik lan kualitas sing apik. Perusahaan kasebut nggunakake sistem manajemen komputer modern lan wis sukses lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001: 2000.

EP400W1 Winch Drives T2max = 1300N.m
EP401W1 Winch Drives T2max = 2000N.m
EP403W2 Winch Drives T2max = 7000N.m
Winch Win405 EP2W T10000max = XNUMXN.m
EP406AW Winch Drives T2max = 13000N.m
EP406AW Winch Drives T2max = 18000N.m
EP406W2 Winch DrivesT2max = 18000N.m
EP406W3 Winch Drives T2max = 18000N.m
Winch EP406BW Drives T2max = 24000N.m
EP407AW Winch Drives T2max = 26000N.m
EP407W3 Winch Drives T2max = 36000N.m
EP410W3 Winch Drives T2max = 50000N.m
EP413W3 Winch Drives T2max = 60000N.m
EP414W3 Winch Drives T2max = 80000N.m
EP415W3 Winch Drives T2max = 110000N.m

EP400T1 TRACK DRIVES (700C1H)
EP400W1 DRIVES WINCH

EP400T1 TRACK DRIVES, 700C1H, EP400W1 WINCH DRIVES

Spesifikasi teknis

Maks. Torsi Output
(Nm)

aspek

(i)

Rekomendasi Motor Hidrolik

Maks. kacepetan input
(Rpm)

Torsi rem
(Nm)

Tekanan rem rem
(bar)

EP400T

EP400W

EP600L

1300

870

---

6.09

EATON, 2K
SAE A nganggo
φ25 Poros Z13, DP16 / 32 Sambungan

1000

130

20-50

Rotasi input ngelawan rotasi output.
Rasio liyane lan jinis input liyane bisa dirancang khusus.


EP406AT2 TRACK DRIVES (GFT13T2)
EP406AW2 DRIVES WINCH (GFT13W2)

EP406AT2 TRACK DRIVES (GFT13T2) / EP406AW2 WINCH DRIVES (GFT13W2)

Spesifikasi teknis

Maks. Torsi Output
(Nm)

aspek

(i)

Rekomendasi Motor Hidrolik

Maks. kacepetan input
(Rpm)

Torsi rem
(Nm)

Tekanan rem rem
(bar)

EP406AT2

EP406AW2

13000

8500

23.4
27.6
34.0

A2FE45
A2FE56
A2FE63

4000

430

20-50

    • Rotasi input ngelawan rotasi output.
    • Rasio liyane lan jinis input liyane bisa dirancang khusus.

EP406BW3 DRIVES WINCH (GFT24W3)

EP406BT3 TRACK DRIVES (GFT24T3), EP406BW3 WINCH DRIVES (GFT24W3)

Spesifikasi teknis

Maks. Torsi Output
(Nm)

aspek
(i)

Rekomendasi Motor Hidrolik

Maks. kacepetan input
(Rpm)

Torsi rem
(Nm)

Tekanan rem rem
(bar)

EP406BT3

EP406BW3

24000

17500

63.2
74
82.6
94
110.5
135.8

A2FE28 · 32
A2FE45 · 56 · 63
A6VE 55

4000

430

20-50

    • Rotasi input ngelawan rotasi output.
    • Rasio liyane lan jinis input liyane bisa dirancang khusus.

Apa milih kita?

(1) Kita nyedhiyakake layanan OEM lan ngirim macem-macem gaya lan desain paling anyar kanggo pelanggan;
(2) Kita kerja sama karo pelanggan utama ing Asia Tenggara, Afrika, Timur Tengah, Amerika Utara lan Amerika Selatan;
(3) Miturut kabutuhan pelanggan ing macem-macem wilayah, kita wis cocog macem-macem gaya reduker kanggo sampeyan, supaya para pelanggan duwe daya saing ing pasar!
(4) Kita duwe pengalaman luwih saka 20 taun kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk berkualitas lan layanan sing paling profesional!
(5) Kita kanthi fleksibel bisa ngekspor barang saka pelabuhan ing China! Sampeyan seneng takon!

kauntungan perusahaan:

1. Kapasitas produksi gedhe lan pangiriman cepet.
2. Aturan inspeksi kontrol kualitas sing ketat: kabeh produk kudu lulus inspeksi 100% sadurunge dikirim.
3. Nyedhiyakake layanan OEM / ODM
4. Layanan online 24 jam.
5. Pitakon kuotasi wektu nyata
6. Kualitas tinggi, reliabilitas dhuwur lan umur produk dawa.
7. Produsen profesional nyedhiyakake rega sing kompetitif.
8. Para pekerja trampil sing beda-beda.

Sistem manajemen mutu:

Ing HZPT, kualitas produk lan layanan diwenehi prioritas utama.
Karyawan kita nampa pelatihan babagan metode lan prinsip kualitas.
Ing saben level organisasi, kita komitmen kanggo ningkatake kualitas lan proses produk.
Komitmen sing jero banget mbantu kita narik kapercayan para pelanggan lan dadi merek sing disenengi ing donya.

Paket & Wektu Utama

Ukuran: Gambar
Kayu / Wadah lan palet, utawa minangka spesifikasi khusus.
15-25 dina conto. Pesenan offcial 30-45day
Pelabuhan: Pelabuhan Shanghai / Ningbo

FAQ's
PITAKONAN PALING SERING:

Kanggo Klien

Apa tuku saka China duwe bathi?
China tetep dadi salah sawijining pemasok paling gedhe ing saindenging jagad. Mesthine produk sing sampeyan pilih duwe bathi ing target pasar, amarga China nyedhiyakake donya kanthi kualitas lan rega sing kompetitif.

2) Apa aku kudu lelungan menyang Tiongkok supaya bisa tuku produk?
Kita ngurus kabeh kanggo sampeyan, supaya sampeyan bisa ngirit biaya tarif udhara, hotel lan biaya plancongan. Nanging, yen sampeyan arep ngunjungi China, kita bakal nyoba menehi sampeyan papan sing apik supaya pengalaman lelungan sampeyan bakal kepenak.

3) Apa jinis produk sing diwenehake?
Pirang-pirang produk industri, otomotif lan pertanian. Saben produk diwenehake menyang tim khusus.

4) Apa risiko aku tuku saka China utawa bisa kerja sama karo sampeyan?
Sampeyan ora duwe risiko. Kita tuku kanggo sampeyan lan sampeyan bisa yakin kanthi pemriksaan. Yen sampeyan entuk wektu teka ing China, sampeyan bisa ngunjungi nalika proses produksi. Sampeyan duwe akses menyang jaringan kontak lan tim sales. Kita bakal njupuk tindakan serius babagan produk kaya kita. Sampeyan ora prelu lelungan yen ora pengin amarga duwe mitra sing duwe pengetahuan ing China.

5) Aku bisa nemokake supplier produkku dhewe, kenapa aku butuh sampeyan?
Sampeyan bisa uga nindakake. Nanging, investasi sampeyan bakal luwih dhuwur. Ditambah maneh, sampeyan ora duwe mitra lokal sing ngerti pasar lan bisa menehi akses menyang jaringan kesempatan.
Kanggo tuku produk saka China, sampeyan kudu duwe kantor lokal kanggo menehi kontrak karo supplier, tim insinyur supaya bisa nindakake inspeksi kualitas lan kuantitas saben-saben. Sampeyan kudu ngerti babagan sumber bahan baku, lan sing penting supaya ora ana sumber sing ana.

6) Kepiye struktur sampeyan?
Kita duwe departemen sing beda-beda kanggo masing-masing spesialis ing saben aspek. Kita bisa menehi pitulung logistik, pitulung Sourcing, pitulung inspeksi, lan pitulung legal.

7) Apa layanan iki mung kanggo perusahaan gedhe?
Ora, kita yakin manawa perusahaan kaping pisanan sampeyan bakal duwe kapercayan sing tetep kanggo njaga bisnis sampeyan, amarga hubungane adhedhasar kejujuran lan mupangate entuk manfaat, mula mbesuk sampeyan bakal nambah bisnis. Kita peduli karo sampeyan lan nggawe sampeyan luwih kuwat tinimbang sadurunge. Pindhah saka kekuwatan dadi kekuwatan bebarengan.

We welcome perusahaan saka Cilik nganti Gedhe, Ayo maju. . .
Kanggo pitakon luwih lengkap, kirim email

Ikon Menu Kiri