0086-571-88220971 [email dilindhungi]

Drive Hydraulics

Apa produk sampeyan obah, muter, mbentuk, ngecor, ngangkat, ngambang utawa ngangkut, sampeyan bisa ngandelake produk hidrolik hzpt kanggo nyedhiyakake kinerja sing dibutuhake supaya tetep kompetitif. hzpt kanthi tekun tanpa mandhiri kanggo kepemimpinan ing aplikasi seluler lan industri, nggawe hzpt minangka salah sawijining pemasok sistem hidrolik, komponen, kontrol lan solusi teknik ing saindenging jagad.

pompa hzpt, motor, transmisi, katup, silinder, kontrol, selang lan aksesoris nyedhiyakake kombinasi unik teknologi sing dipercaya lan desain inovatif, sing bisa langsung diterjemahake dadi kinerja sing bisa dipercaya lan uptime sing luwih dawa. Apa sampeyan butuh siji komponen, solusi sing dirancang khusus, utawa komponen apa wae, hzpt minangka mitra pilihan kanggo aplikasi seluler lan industri sing mung kudu bisa digunakake kanthi bener.

A sistem drive hidrolik yaiku drive utawa Transmisi sistem sing nggunakake tekanan cairan hidrolik kanggo nyopir mesin hidrolik. Tembung hidrostatik nuduhake transfer energi saka aliran lan tekanan, dudu saka energi kinetik saka aliran.

Sistem drive hidrolik kasusun saka telung bagean: Generator (kayata a pompa hidrolik), didhukung dening motor listrik, kobongan engine utawa kincir angin; katup, saringan, pipa lsp. (kanggo nuntun lan ngontrol sistem); motor (kayata a motor hidrolik or silinder hidrolik) kanggo nyopir mesin.

Prinsip drive hidroliksunting 

Ukum Pascal minangka dhasar sistem drive hidrolik. Amarga tekanan ing sistem padha, gaya sing diwenehake cairan menyang lingkungan saubenge padha karo tekanan × area. Kanthi cara kaya ngono, piston cilik bakal ngrasakake kekuwatan cilik lan piston gedhe krasa pasukan gedhe.

Prinsip sing padha ditrapake kanggo pompa hidrolik kanthi volume sapuan cilik sing njaluk sithik torsi, dikombinasikake karo motor hidrolik kanthi volume sapuan gedhe sing menehi torsi gedhe. Kanthi cara kaya ngono transmisi kanthi rasio tartamtu bisa dibangun.

Umume sistem drive hidrolik nggunakake silinder hidrolik. Ing kene prinsip sing padha digunakake - torsi cilik bisa ditularake menyang pasukan gedhe.

Kanthi nyemprotake cairan ing antarane bagean generator lan bagean motor, utawa kanthi nggunakake pompa hidrolik lan / utawa motor kanthi volume sapuan sing bisa disetel, rasio transmisi bisa diganti kanthi gampang. Yen throttling digunakake, efisiensi transmisi diwatesi. Yen pompa lan motor sing bisa disetel digunakake, efisiensi kasebut gedhe banget. Nyatane, nganti udakara taun 1980, sistem drive hidrolik meh ora ana tandhingane saka sistem drive liyane sing bisa diatur.

Saiki, sistem drive listrik nggunakake motor servo listrik bisa dikontrol kanthi cara sing apik banget lan bisa kanthi gampang nyaingi sistem drive hidrolik sing muter. Silinder hidrolik, nyatane, tanpa saingan karo pasukan linier. Kanggo silinder kasebut, sistem hidrolik bakal tetep kepinteran lan yen sistem kasebut kasedhiya, gampang lan logis nggunakake sistem iki kanggo drive puter sistem pendinginan.

Silinder hidraulik (uga diarani motor hidrolik linier) mekanik aktuator sing digunakake kanggo menehi gaya linear liwat stroke linear. Silinder hidrolik bisa menehi pasukan meksa nindakake perkara lan mayuta-yuta ton metrik kanthi mung sistem hidrolik sing sederhana. Silinder hidrolik sing gampang banget digunakake ing pers; ing kene, silinder kalebu volume ing selembar wesi kanthi plunger sing disurung banjur disegel nganggo tutup. Kanthi mompa cairan hidrolik ing volume, plunger disurung metu kanthi tekanan tekanan plunger-area.

Silinder sing luwih canggih duwe awak kanthi tutup pungkasan, a batang piston, Lan sirah silinder. Ing salah siji sisih ngisor, contone, nyambung menyang siji clevis, dene ing sisih liyane, rod piston uga bisa diramal nganggo clevis tunggal. Cangkang silinder biasane duwe sambungan hidrolik ing loro-lorone; yaiku sambungan ing sisih ngisor lan sambungan ing sisih endhas silinder. Yen lenga di-push ing ngisor piston, rod piston di-push metu lan minyak sing ana ing antarane piston lan sirahe silinder di-push bali menyang tank minyak

 

 

Motor hidroliksunting

Diagram sirkuit utama kanggo mbukak loop lan gelung tertutup sistem.

Motor hidrolik minangka pasangan Rotary saka silinder hidrolik Secara konseptual, motor hidrolik kudu bisa diganti karo pompa hidrolik, amarga kasunyatane nindakake fungsi sing ngelawan. Nanging, umume pompa hidrolik ora bisa digunakake minangka motor hidrolik amarga ora bisa dideleng ing mburi. Uga, motor hidrolik biasane dirancang kanggo tekanan kerja ing loro-lorone motor. Bedane liyane yaiku motor bisa dibalik nganggo katup sing dibalik.

Tekanan ing sistem hidrolik kaya voltase ing sistem listrik lan laju aliran cairan padha karo arus. Ukuran lan kacepetan pompa nemtokake tingkat aliran, beban ing motor nemtokake tekanan.

Apa milih kita?

(1) Kita nyedhiyakake layanan OEM lan ngirim macem-macem gaya lan desain paling anyar kanggo pelanggan;
(2) Kita kerja sama karo pelanggan utama ing Asia Tenggara, Afrika, Timur Tengah, Amerika Utara lan Amerika Selatan;
(3) Miturut kabutuhan pelanggan ing macem-macem wilayah, kita wis cocog macem-macem gaya reduker kanggo sampeyan, supaya para pelanggan duwe daya saing ing pasar!
(4) Kita duwe pengalaman luwih saka 20 taun kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk berkualitas lan layanan sing paling profesional!
(5) Kita kanthi fleksibel bisa ngekspor barang saka pelabuhan ing China! Sampeyan seneng takon!

kauntungan perusahaan:

1. Kapasitas produksi gedhe lan pangiriman cepet.
2. Aturan inspeksi kontrol kualitas sing ketat: kabeh produk kudu lulus inspeksi 100% sadurunge dikirim.
3. Nyedhiyakake layanan OEM / ODM
4. Layanan online 24 jam.
5. Pitakon kuotasi wektu nyata
6. Kualitas tinggi, reliabilitas dhuwur lan umur produk dawa.
7. Produsen profesional nyedhiyakake rega sing kompetitif.
8. Para pekerja trampil sing beda-beda.

Sistem manajemen mutu:

Ing HZPT, kualitas produk lan layanan diwenehi prioritas utama.
Karyawan kita nampa pelatihan babagan metode lan prinsip kualitas.
Ing saben level organisasi, kita komitmen kanggo ningkatake kualitas lan proses produk.
Komitmen sing jero banget mbantu kita narik kapercayan para pelanggan lan dadi merek sing disenengi ing donya.

Paket & Wektu Utama

Ukuran: Gambar
Kayu / Wadah lan palet, utawa minangka spesifikasi khusus.
15-25 dina conto. Pesenan offcial 30-45day
Pelabuhan: Pelabuhan Shanghai / Ningbo

FAQ's
PITAKONAN PALING SERING:

Kanggo Klien

Apa tuku saka China duwe bathi?
China tetep dadi salah sawijining pemasok paling gedhe ing saindenging jagad. Mesthine produk sing sampeyan pilih duwe bathi ing target pasar, amarga China nyedhiyakake donya kanthi kualitas lan rega sing kompetitif.

2) Apa aku kudu lelungan menyang Tiongkok supaya bisa tuku produk?
Kita ngurus kabeh kanggo sampeyan, supaya sampeyan bisa ngirit biaya tarif udhara, hotel lan biaya plancongan. Nanging, yen sampeyan arep ngunjungi China, kita bakal nyoba menehi sampeyan papan sing apik supaya pengalaman lelungan sampeyan bakal kepenak.

3) Apa jinis produk sing diwenehake?
Pirang-pirang produk industri, otomotif lan pertanian. Saben produk diwenehake menyang tim khusus.

4) Apa risiko aku tuku saka China utawa bisa kerja sama karo sampeyan?
Sampeyan ora duwe risiko. Kita tuku kanggo sampeyan lan sampeyan bisa yakin kanthi pemriksaan. Yen sampeyan entuk wektu teka ing China, sampeyan bisa ngunjungi nalika proses produksi. Sampeyan duwe akses menyang jaringan kontak lan tim sales. Kita bakal njupuk tindakan serius babagan produk kaya kita. Sampeyan ora prelu lelungan yen ora pengin amarga duwe mitra sing duwe pengetahuan ing China.

5) Aku bisa nemokake supplier produkku dhewe, kenapa aku butuh sampeyan?
Sampeyan bisa uga nindakake. Nanging, investasi sampeyan bakal luwih dhuwur. Ditambah maneh, sampeyan ora duwe mitra lokal sing ngerti pasar lan bisa menehi akses menyang jaringan kesempatan.
Kanggo tuku produk saka China, sampeyan kudu duwe kantor lokal kanggo menehi kontrak karo supplier, tim insinyur supaya bisa nindakake inspeksi kualitas lan kuantitas saben-saben. Sampeyan kudu ngerti babagan sumber bahan baku, lan sing penting supaya ora ana sumber sing ana.

6) Kepiye struktur sampeyan?
Kita duwe departemen sing beda-beda kanggo masing-masing spesialis ing saben aspek. Kita bisa menehi pitulung logistik, pitulung Sourcing, pitulung inspeksi, lan pitulung legal.

7) Apa layanan iki mung kanggo perusahaan gedhe?
Ora, kita yakin manawa perusahaan kaping pisanan sampeyan bakal duwe kapercayan sing tetep kanggo njaga bisnis sampeyan, amarga hubungane adhedhasar kejujuran lan mupangate entuk manfaat, mula mbesuk sampeyan bakal nambah bisnis. Kita peduli karo sampeyan lan nggawe sampeyan luwih kuwat tinimbang sadurunge. Pindhah saka kekuwatan dadi kekuwatan bebarengan.

We welcome perusahaan saka Cilik nganti Gedhe, Ayo maju. . .
Kanggo pitakon luwih lengkap, kirim email

Ikon Menu Kiri