0086-571-88220971 [email dilindhungi]

Gearbox kanggo trek & otomatis

Gearbox kanggo trek & otomatis

informasi tambahan

GEARBOX FOR TRANSOR & AUTO

DAFTAR PERALATAN MANUFACTURE UTAMA

MESIN Tipe QTY (SET)
MANGGUNG CHINES CHINES HOBBING sing luwih efektif YX3120 14
CUCI HOBBING CNC YKA3120 / 02 2
YKX3132M 20
Umum GEAR HOBBING CHINES CCCP 1
Japan 6
HB220 2
YBA3120 5
YBA3132 9
YB3120 9
YZ3120 7
Y38-1 24
Y3180H 7
Y3150E 9
Y3150 26
YM3180H 2
YM3150E 1
Y3150 / 3 2
Mesin Slotting Mesin Slotting umum Y5120A 37
Y5121A 1
Y5122A 2
Y5132A 5
Y5132 11
YM5132 1
B5020 1
Japan 6
YM5116 2
YS5120 1
YSL5120 / 37 4
YSL5120 / 36 5
Mesin Slotting Kacepetan Dhuwur YSL5120 / 45 1
YKS5120A 5
YKS5132A / 41 3
Y5150 2
Y5150D 5
Mesin Chamfer Umum Y9380 39
Setengah Otomatis YB332C 2
YB9332C 5
YB9332D 1
Japan 3
Chamfer CNC YH9325C 3
YH9320 1
Mesin Pencet Chamfer Gear YJ9332 1
Gear Chamfer mandhiri 15
Cukur Umum YP4250 5
Y4250 2
Y4232C 8
Y4232 2
Y4250 1
japanese 10
Alat cukur rambut CNC YK4216 1
YK4232A 4
Y4232CNC1 8
Mesin Abrading Y4650 1
Y4632 1
Y4632A 2
Milller miller lumahing pungkasan 1532 1
Poros Spline Miller Y631K 4
Spline Miller Y63K 16
Mesin Penggilingan Longitudinal X50C 2
Mesin Penggilingan Horisontal X62W 2
Pengeboran Miller ZX32 8
panggilingan platform ngangkat universal X62W 3
mesin panggilingan vertikal XA5032 1
mesin panggilingan platform vertikal X52K 1
X53K 1
Mesin panggilingan CNC XR4018 1
panggilingan kolom siji X1532 3
panggilingan kolom kaping pindho X2540 1
miller salinan vertikal HURON 1
LDA5-11.85 1
efisiensi dhuwur mesin panggilingan spline X333 / HJ 2
mesin panggilingan meja bunder X3016 3
miller rekaman dobel CM0634BW 1
panggilingan utas semi-otomatis SB6511 1
Driller Bor Bangku Z4012A 1
Z516A 1
Z4120 1
Z512-2 1
Z1516-1 1
Z4116 1
Z3511 29
Mesin pengeboran, radial Z3025 * 10 2
Z3050X16 / 1 2
Z-5150A 1
Z3040X16 3
Z3025 * 10 1
Z3050X16 / 1 2
Z3032X8 / 1 2
Z3040 * 16I 2
Z-3040 3
Z3040X16 5
mesin pengeboran bolongan jero Z2115? 5
Pengeboran Vertikal? Z-5150A 2
Z-5125 1
Z-5125A 1
Z-5132 1
Z-5132A 1
Z-5140 2
Z-5140A 38
Z-5140B 2
Z-5150 1
mesin utas vertikal SB4118 1
Grinder Mesin Grinding Lumahing M7332A 1
M7130H 1
HZ-034 1
Mesin mecah eksternal universal MG1432 1
M1420 2
M1432 1
M1432A 1
M1432B 4
Mesin mecah internal MD2110 1
M2110A 18
M2120 4
mesin mecah mburi setengah otomatis MBS1620 2
mesin mecah pungkasan MB1632 3
mesin mecah njaba M1332B 21
Mesin mecah pungkasan CM0632BW 3
mesin mecah meja bunder vertikal M74125 / 1 1
M7416 1
M74160 1
mesin mecah horisontal jinis lantai M50100 1
Mesin Mecah Kabeh Tujuan M6025 2
Mesin Grinding Spline M8612 1
M8612A 1
Gambar mesin grinding sing ngasah M6110 1
Mesin grinding asah hob M6420B 1
M6402D 1
Mesin grinding ngasah cukur Y7432 1
YT7432 1
Mesin mecah silinder CNC MK1602 / 500-H 5
Mesin mecah silinder CNC MK1602 / 500-HC 1
MAGE Gear Grinder HSS30 1
内 圆 磨床 MGD2110 1
MGD2120 1
Gilingan Gigi? Y7125 1
Mesin Thread Dipencet Mesin Thread Dipencet ZA28-31.5 1
Z28-20 2
Z28-40 1
Z28-75 2
Z28-125 1
Crane Crane Bridge Cantilever Tunggal LDA5-23.5 1
LD5-D-LD5-S 4
LD5-DS 3
Crane Cantilever Tunggal LDA5-23.5 19
LD5-16.1 8
Crane Bridge Cantilever 20T 5
Mesin mbentuk Kadhemen Spline CZ730-A 1
Lathe Ngrekam Lathe CM0632BW 65
CJ06 3
CM0634BW 1
CM0635BW 1
CM0636BW 1
Lathe Umum CZ6162A 1
CY6140 3
CA6140 5
CN6140B 2
CD6140A 43
CW6163C 1
CA6140 3
C6136 31
C6136 kanggo 21
C6136A-1 1
C6132 3
C6132 kanggo 1
C6132 kanggo 1
C616 159
C616-1 42
C616 kanggo 2
C616A-1 3
C616-1B 2
C616S1 1
CH10-616 2
C618 64
C618 kanggo 1
CW6180B 1
C619 2
C620 3
C620-1 1
C620-1B 1
X620JV 3
JXC620
lathine horisontal CNC CKJ6140 34
CKJ6140A 9
CKJ616-1 46
CJK6132 18
CJK6132A 19
CKJ6136A 8
CJK6136B 23
CKJ6136A-1 6
CJK6150 4
CJK6133A 1
CJK6134A 1
CJK6135A 1
Mesin angkat mesin ngangkat jerrican SHT-0.5T 2
Mesin angkat listrik DYBC-A-1T 1
Mesin Mboseni vertikal mesin bosen nggoleki T716A 1
mesin boring inten vertikal T7200 1
pindho pasuryan mesin boring nggoleki horisontal T740A 10
Mesin panggilingan, horisontal TX68 1
siji pasuryan mesin bosen nggoleki horisontal TJK7040 1
Pembentuk Pembentuk B6063E 1
pembentuk hidrolik BY60100C 1
Motor Listrik Motor Listrik VFNC-132 10
Pencet hidrolik ganti rugi tekan hidrolik Y41-10A 2
Y41-10B3 1
penet hidrolik papat kolom YB32-630 1
YT32-100A 3
kolom mono menehi kompensasi penet hidrolik Y41-10B3 1
Y41-10A 2
Y41-40 1
Y41-63A 1
Pencet hidrolik mandhiri 1
press hidrolik universal kolom tunggal Y30-6.3 1
Muter mesin demagnetizating magnet permanen NS-400A 1
Mesin Broaching mesin broaching mandhiri 13
mesin broaching metu sumber 16
mesin broaching ental horisontal L6110 2
mesin broaching ental vertikal L5110A 3
L5120A 3
mesin broaching vertikal 2
Pencet penet gesekan disk pindho J53-300 15
J53-400 3
J53-1600C 2
J53-1000C 2
J53-630B 2
titik siji ditutup? penet JA31-160T 2
JA31-250 4
JC31-160 2
JA31-160C 10
JA31-160B 4
mbukak penet siji-titik 60T 1
kompresor V-6 / 8-1 1
V-3 / 8-1 1
Pethel Udhara palu udara C41-150 5
C41-250 8
C41-250B 2
C41-560B 2
C41-750B 1
mesin broking D51-450A 1
Shears gunting bar Q42-500 1
Q42-250 3
Q42-250B 1
Mesin Sawing Hack mesin gergaji sabuk hack horisontal GB-4025 3
GX-4025 3
GZ-4025 7
GB-4025A 10
pabrik osilasi VFM300 1
oyot blower L48 * 66WD 1
muller S114 2
mesin gawe kayu 1
Lurus untu kerucut waos mesin waos logam padhang Y2726 1
Lurus untu kerucut waos mesin waos logam padhang Y2732-SS 1
Mesin mbentuk gir Y2380 1
Mesin model pemadhet goyang Z148K 2
Cutterbar garis percikan listrik DK7750 1
horisontal pusat kerja cnc MAR-630H 1
horisontal pusat kerja cnc MAR-500H 1
vertikal pusat kerja cnc MXR-460V 2
vertikal pusat kerja cnc MXR-560V 3
peralatan cocog impedansi GC-1205 1
peralatan cocog impedansi GCLS-1606DY 1
tungku karburisasi jinis pitch RQ3-105-9 19
RQ3-90-9 4
RQ3-75-9 2
pemanas vakum adhem ruangan kaping pindho ZC2-65 1
200 / B-07 1
pemanas vakum KZM-36-11 1
tungku tempering jinis pitch RQ3-75-9 1
Tungku Resistansi tungku resistensi tipe kamar industri CL-45-9 2
tungku resistensi industri RQ3-105-9 9
Tungku resistensi CNC RQ3-105-9 4
Tungku Serbaguna RM2.110.9DF 1
peralatan pemanas induksi frekuensi tinggi GP100-H9 1
mesin pengeras GCT10120-TL 1
lini produksi tappet coupe kanggo karburisasi JHL1 1
Lini produksi dobel terus-terusan kanggo karburisasi LS12 1
lonceng open oven anil 2
open annealing terus 1
abrator jinis tabel Rotary Q3525C 1
tumbling rodha jeblugan Q3110I 4
reresik jeblugan blabag Q311I 2
reresik jinis jedhing dobel reresik Q378 9
jinis crawler? mesin blasting rodha Q226 1
jinis crawler? ngresiki blasting Q326 3
reresik jinis roda conveyor XGQT200 1
panggawe heater ZJ20K-5 3
mesin frekuensi medium KGP503-160-1 1
mesin panas frekuensi medium KGPS250-1 1
Garis perang utama Isotermal 1
ngamuk serbaguna jinis kamar 1
Gaya nutup kothak nggunakake garis produksi kompor luwih akeh 3
Kesalahan Profil Gigi lan Helix 3204 2
Mesin roda gir kerucut ditliti Y9550 1
Pengukur optik vertikal FD3 1
tester gir universal - 1
Proyektor Ngukur Universal JD18 1
mikroskop mikroskop universal JX7 1
Elektron? Mikroskop? JEM-6A 1
Mikroskop metallographic skala gedhe XJG-04 1
mikroskop HXD-1000 1
Mikroskop metallographic vertikal XJL-02 1
4X 1
XJB-1 1
mindhai mikroskop listrik DX-3A 1
mikroskop imput japan 1
Coater vakum dhuwur DM-200 1
Tester kekirangan TESTER KESEHAN ROCK-WELL HK9-45 1
VICKERS KASAR TESTER HV-120 1
mikroskop VICKERS HARDNESS TESTER 401MVATM 1
ROCK KANGGO TESTER HR-150 1
HR-150A 型 3
B KANGGO TESTER HB-3000 2
tester roda gigi roda dua SNY3 2
--- 1
3101 1
3101A 1
inspektur runout gir M6 17
pelari? inspektur - 13
Sawise inspektur penggiling hob ZL-012 1
Gergaji sampel Q-3A 2
Spektrometer inframerah sing bisa dideleng 722 1
saldo TG328B 1
722 spektrofotometer parut 722 1
tungku karbon suhu tinggi pipa dobel SK2-2.5-13TS 1
mesin kaca P-1 1
P-2 1
penggiling metallographic & tukang poles PA-2 1
Oven listrik 621-3 1
Pelarian - 3
Pemeriksaan partikel magnetik saiki langsung lan ora langsung CEW2000A 1
tester gir universal JHT26W 1
tester tengah gir JE32 2
koordinasi mesin ukur MQ8106 1
tester kasar TR200 1
panguji korosi mist-uyah YWX / Q150 1
Spektrum WX - 5 1
Spard-OES JY50E 1
MESIN Tipe QTY (SET)
pancing imbangan PJ010 1
PJ020 1
PJ 系列 -100 3
PJ 系列 -200 6
mesin reresik HQ-Ⅲ-B 1
-------- 1
Piranti Nimbang Elektronik SCS-2 1
ketel uap CHC 型 0.4 1
nggunakake dandang saben dina LHG0.15-009 1
tungku bensin CG1Q-1.3.21B 46
CG1Q-1.3.22B 4
CG1Q-1.3.23B 5
CG1Q-1.3.24B 6
300 jinis generator minyak solar 63000ZD2 5
trafo S9-1000 / 10 2
S9-1600 / 10 2
mesin roda gir cacing S136510 1
kompresor udara VF-3/7 1
Mesin ngemas mesin pengepakan XTB027 2

Apa milih kita?

(1) Kita nyedhiyakake layanan OEM lan ngirim macem-macem gaya lan desain paling anyar kanggo pelanggan;
(2) Kita kerja sama karo pelanggan utama ing Asia Tenggara, Afrika, Timur Tengah, Amerika Utara lan Amerika Selatan;
(3) Miturut kabutuhan pelanggan ing macem-macem wilayah, kita wis cocog macem-macem gaya reduker kanggo sampeyan, supaya para pelanggan duwe daya saing ing pasar!
(4) Kita duwe pengalaman luwih saka 20 taun kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk berkualitas lan layanan sing paling profesional!
(5) Kita kanthi fleksibel bisa ngekspor barang saka pelabuhan ing China! Sampeyan seneng takon!

kauntungan perusahaan:

1. Kapasitas produksi gedhe lan pangiriman cepet.
2. Aturan inspeksi kontrol kualitas sing ketat: kabeh produk kudu lulus inspeksi 100% sadurunge dikirim.
3. Nyedhiyakake layanan OEM / ODM
4. Layanan online 24 jam.
5. Pitakon kuotasi wektu nyata
6. Kualitas tinggi, reliabilitas dhuwur lan umur produk dawa.
7. Produsen profesional nyedhiyakake rega sing kompetitif.
8. Para pekerja trampil sing beda-beda.

Sistem manajemen mutu:

Ing HZPT, kualitas produk lan layanan diwenehi prioritas utama.
Karyawan kita nampa pelatihan babagan metode lan prinsip kualitas.
Ing saben level organisasi, kita komitmen kanggo ningkatake kualitas lan proses produk.
Komitmen sing jero banget mbantu kita narik kapercayan para pelanggan lan dadi merek sing disenengi ing donya.

Paket & Wektu Utama

Ukuran: Gambar
Kayu / Wadah lan palet, utawa minangka spesifikasi khusus.
15-25 dina conto. Pesenan offcial 30-45day
Pelabuhan: Pelabuhan Shanghai / Ningbo

FAQ's
PITAKONAN PALING SERING:

Kanggo Klien

Apa tuku saka China duwe bathi?
China tetep dadi salah sawijining pemasok paling gedhe ing saindenging jagad. Mesthine produk sing sampeyan pilih duwe bathi ing target pasar, amarga China nyedhiyakake donya kanthi kualitas lan rega sing kompetitif.

2) Apa aku kudu lelungan menyang Tiongkok supaya bisa tuku produk?
Kita ngurus kabeh kanggo sampeyan, supaya sampeyan bisa ngirit biaya tarif udhara, hotel lan biaya plancongan. Nanging, yen sampeyan arep ngunjungi China, kita bakal nyoba menehi sampeyan papan sing apik supaya pengalaman lelungan sampeyan bakal kepenak.

3) Apa jinis produk sing diwenehake?
Pirang-pirang produk industri, otomotif lan pertanian. Saben produk diwenehake menyang tim khusus.

4) Apa risiko aku tuku saka China utawa bisa kerja sama karo sampeyan?
Sampeyan ora duwe risiko. Kita tuku kanggo sampeyan lan sampeyan bisa yakin kanthi pemriksaan. Yen sampeyan entuk wektu teka ing China, sampeyan bisa ngunjungi nalika proses produksi. Sampeyan duwe akses menyang jaringan kontak lan tim sales. Kita bakal njupuk tindakan serius babagan produk kaya kita. Sampeyan ora prelu lelungan yen ora pengin amarga duwe mitra sing duwe pengetahuan ing China.

5) Aku bisa nemokake supplier produkku dhewe, kenapa aku butuh sampeyan?
Sampeyan bisa uga nindakake. Nanging, investasi sampeyan bakal luwih dhuwur. Ditambah maneh, sampeyan ora duwe mitra lokal sing ngerti pasar lan bisa menehi akses menyang jaringan kesempatan.
Kanggo tuku produk saka China, sampeyan kudu duwe kantor lokal kanggo menehi kontrak karo supplier, tim insinyur supaya bisa nindakake inspeksi kualitas lan kuantitas saben-saben. Sampeyan kudu ngerti babagan sumber bahan baku, lan sing penting supaya ora ana sumber sing ana.

6) Kepiye struktur sampeyan?
Kita duwe departemen sing beda-beda kanggo masing-masing spesialis ing saben aspek. Kita bisa menehi pitulung logistik, pitulung Sourcing, pitulung inspeksi, lan pitulung legal.

7) Apa layanan iki mung kanggo perusahaan gedhe?
Ora, kita yakin manawa perusahaan kaping pisanan sampeyan bakal duwe kapercayan sing tetep kanggo njaga bisnis sampeyan, amarga hubungane adhedhasar kejujuran lan mupangate entuk manfaat, mula mbesuk sampeyan bakal nambah bisnis. Kita peduli karo sampeyan lan nggawe sampeyan luwih kuwat tinimbang sadurunge. Pindhah saka kekuwatan dadi kekuwatan bebarengan.

We welcome perusahaan saka Cilik nganti Gedhe, Ayo maju. . .
Kanggo pitakon luwih lengkap, kirim email

Ikon Menu Kiri