0086-571-88220971 [email dilindhungi]

Cyclo Drive Reducer XWED

Cyclo Drive Reducer XWED

informasi tambahan

Cyclo Drive Reducer XWED

Dimensi tampilan lan instalasi

(Mm)

pigura

Center
dhuwur

 Ukuran instalasi

Ukuran pungkasan poros

A1

A0

B1

B0

h

s

Lubuk

 Poros output

 Poros input

n

d0

d1

b1

c1

l1

d2

b2

c2

l2

31

140

96

100

55

250

20

M8

4

16

35

10

38

55

15

5

17

25

42

150

95

145

65

290

22

M10

45

14

48.5

74

53

160

115

150

75

370

25

M12

55

16

59

91

18

6

20.5

35

63

200

36

275

380

30

22

65

18

69

89

74

220

320

85

420

80

22

85

109

22

24.5

40

84

250

35

380

120

480

35

M16

90

25

95

120

85

30

8

33

45

95

290

45

480

560

40

M20

26

100

28

106

141

106

325

80

500

630

45

30

110

116

150

35

10

38

54

116

420

122

330?

160

800

50

2-M20

32

130

32

137

202

117

6

40

12

43

65

(Mm)

pigura

 Ukuran sisih njaba

bobot
kg

A

B

H

D

Gaya Poros Ganda

Gaya flange

L

L1

L2

31

150

290

240

200

310

258

miturut
kanggo ukuran motor

37

42

195

330

275

240

384

326

75

53

260

420

356

300

457

383

94

63

335

430

425

340

519

447

148

74

380

470

460

360

589

508

193

84

440

530

529

430

633

552

270

85

656

566

310

95

560

620

614

500

745

655

485

106

600

690

709

580

855

750

650

116

810

880

883

710

1066

958

1232

117

1081

963

1280

Cathetan: Pencocokan toleransi batang d1/d2 yaiku h6

Apa milih kita?

(1) Kita nyedhiyakake layanan OEM lan ngirim macem-macem gaya lan desain paling anyar kanggo pelanggan;
(2) Kita kerja sama karo pelanggan utama ing Asia Tenggara, Afrika, Timur Tengah, Amerika Utara lan Amerika Selatan;
(3) Miturut kabutuhan pelanggan ing macem-macem wilayah, kita wis cocog macem-macem gaya reduker kanggo sampeyan, supaya para pelanggan duwe daya saing ing pasar!
(4) Kita duwe pengalaman luwih saka 20 taun kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk berkualitas lan layanan sing paling profesional!
(5) Kita kanthi fleksibel bisa ngekspor barang saka pelabuhan ing China! Sampeyan seneng takon!

kauntungan perusahaan:

1. Kapasitas produksi gedhe lan pangiriman cepet.
2. Aturan inspeksi kontrol kualitas sing ketat: kabeh produk kudu lulus inspeksi 100% sadurunge dikirim.
3. Nyedhiyakake layanan OEM / ODM
4. Layanan online 24 jam.
5. Pitakon kuotasi wektu nyata
6. Kualitas tinggi, reliabilitas dhuwur lan umur produk dawa.
7. Produsen profesional nyedhiyakake rega sing kompetitif.
8. Para pekerja trampil sing beda-beda.

Sistem manajemen mutu:

Ing HZPT, kualitas produk lan layanan diwenehi prioritas utama.
Karyawan kita nampa pelatihan babagan metode lan prinsip kualitas.
Ing saben level organisasi, kita komitmen kanggo ningkatake kualitas lan proses produk.
Komitmen sing jero banget mbantu kita narik kapercayan para pelanggan lan dadi merek sing disenengi ing donya.

Paket & Wektu Utama

Ukuran: Gambar
Kayu / Wadah lan palet, utawa minangka spesifikasi khusus.
15-25 dina conto. Pesenan offcial 30-45day
Pelabuhan: Pelabuhan Shanghai / Ningbo

FAQ's
PITAKONAN PALING SERING:

Kanggo Klien

Apa tuku saka China duwe bathi?
China tetep dadi salah sawijining pemasok paling gedhe ing saindenging jagad. Mesthine produk sing sampeyan pilih duwe bathi ing target pasar, amarga China nyedhiyakake donya kanthi kualitas lan rega sing kompetitif.

2) Apa aku kudu lelungan menyang Tiongkok supaya bisa tuku produk?
Kita ngurus kabeh kanggo sampeyan, supaya sampeyan bisa ngirit biaya tarif udhara, hotel lan biaya plancongan. Nanging, yen sampeyan arep ngunjungi China, kita bakal nyoba menehi sampeyan papan sing apik supaya pengalaman lelungan sampeyan bakal kepenak.

3) Apa jinis produk sing diwenehake?
Pirang-pirang produk industri, otomotif lan pertanian. Saben produk diwenehake menyang tim khusus.

4) Apa risiko aku tuku saka China utawa bisa kerja sama karo sampeyan?
Sampeyan ora duwe risiko. Kita tuku kanggo sampeyan lan sampeyan bisa yakin kanthi pemriksaan. Yen sampeyan entuk wektu teka ing China, sampeyan bisa ngunjungi nalika proses produksi. Sampeyan duwe akses menyang jaringan kontak lan tim sales. Kita bakal njupuk tindakan serius babagan produk kaya kita. Sampeyan ora prelu lelungan yen ora pengin amarga duwe mitra sing duwe pengetahuan ing China.

5) Aku bisa nemokake supplier produkku dhewe, kenapa aku butuh sampeyan?
Sampeyan bisa uga nindakake. Nanging, investasi sampeyan bakal luwih dhuwur. Ditambah maneh, sampeyan ora duwe mitra lokal sing ngerti pasar lan bisa menehi akses menyang jaringan kesempatan.
Kanggo tuku produk saka China, sampeyan kudu duwe kantor lokal kanggo menehi kontrak karo supplier, tim insinyur supaya bisa nindakake inspeksi kualitas lan kuantitas saben-saben. Sampeyan kudu ngerti babagan sumber bahan baku, lan sing penting supaya ora ana sumber sing ana.

6) Kepiye struktur sampeyan?
Kita duwe departemen sing beda-beda kanggo masing-masing spesialis ing saben aspek. Kita bisa menehi pitulung logistik, pitulung Sourcing, pitulung inspeksi, lan pitulung legal.

7) Apa layanan iki mung kanggo perusahaan gedhe?
Ora, kita yakin manawa perusahaan kaping pisanan sampeyan bakal duwe kapercayan sing tetep kanggo njaga bisnis sampeyan, amarga hubungane adhedhasar kejujuran lan mupangate entuk manfaat, mula mbesuk sampeyan bakal nambah bisnis. Kita peduli karo sampeyan lan nggawe sampeyan luwih kuwat tinimbang sadurunge. Pindhah saka kekuwatan dadi kekuwatan bebarengan.

We welcome perusahaan saka Cilik nganti Gedhe, Ayo maju. . .
Kanggo pitakon luwih lengkap, kirim email

Ikon Menu Kiri