0086-571-88220971 shen@china-reducers.com
0 Item

Kotak gear heliks nduweni celah tengah sing luwih dhuwur tinimbang gear spur. Akibaté, gear heliks rada luwih entheng tinimbang pasangan spur. Nanging, iki kanthi biaya bobot lan kerumitan sing luwih gedhe. Amarga gear helical minangka sistem mekanik sing rumit, mesin kasebut minangka bagean penting saka proses mbangun. Pusat mesin sing dikontrol komputer modern nggawe proses iki luwih efisien.

Kaluwihan saka gearbox helical akeh. Kapisan yaiku luwih efisien kanggo nangani beban sing abot lan uga cukup sepi. Akeh keuntungan iki bisa nerjemahake menyang tabungan biaya ing jangka panjang. Saliyane efisiensi sing luwih dhuwur, gear heliks uga bisa nyuda tingkat gangguan. Iki ndadekake dheweke dadi pilihan sing apik kanggo mobil penumpang lan aplikasi omah. Mangkene sawetara kaluwihan liyane saka gearbox helical.

Gir heliks kanthi efisiensi dhuwur nduweni celah tengah sing kurang lan nada sing luwih murah, sing ndadekake dheweke cocog kanggo aplikasi beban dhuwur. Kajaba iku, dheweke awet banget lan asring digunakake kanggo aplikasi kanthi beban dhuwur. Umumé, gear heliks bisa ngirim gerakan antarane poros sudut tengen lan poros paralel. Gir bevel minangka conto liyane saka jinis gear iki, sing nggunakake macem-macem wujud kanggo untu ing gear. Nalika loro jinis duwe ciri sing padha, gear heliks duwe getaran sing luwih sithik.

Kothak gear heliks bisa dirancang kanthi kompak, nyuda bobot lan nambah efisiensi. Kothak integral-cast mbantu nyuda tingkat gangguan lan ngidini presisi dhuwur. Kothak gear heliks IRK bisa dibangun ing omah wesi siji kanggo daya tahan maksimal. Konformasi sing kompak nggawe luwih gampang dipasang tinimbang kotak gear liyane lan nyuda gesekan. Iki mesthekake yen nduweni efisiensi dhuwur lan backlash minimal.

Gir helical melu kanthi bertahap. Untu wiwit melu ing siji mburi lan tetep ing kontak nalika pindah menyang engagement lengkap. Sudut heliks saka gear heliks biasane limalas nganti telung puluh derajat. Rasio iki padha karo gear spur. Rasio gear heliks khas saka 3: 2 nganti 10: 1. Amarga efisiensi dhuwur, gear heliks bisa ngasilake dorongan sing akeh banget. Kajaba iku, dheweke bisa nahan beban amarga pelumasan lan bantalan khusus.

Gir heliks melu ing sawijining titik lan mboko sithik nambah keterlibatan nalika titik kontak geser ing sadawane permukaan heliks saben untu. Gir heliks melu impact sing luwih cilik tinimbang gear spur. Lan amarga padha melu luwih saka siji pasangan untu ing wektu, gearbox heliks bisa nangani beban luwih. Desain modular kotak gear heliks nawakake kinerja, teknik, lan keuntungan produksi. Iki ngidini pertukaran bagean lan njaga standar integritas komponen sing paling dhuwur.

Gear helical duwe sawetara kaluwihan tinimbang gear spur. Amarga keluwesan, bisa dipasang ing poros paralel utawa jejeg, menehi operasi sing luwih lancar lan efisien. Kajaba iku, padha ngilangake kejut lan gangguan, sing kedadeyan karo gear spur. Kaluwihan kasebut ndadekake gear heliks dadi pilihan sing apik kanggo macem-macem aplikasi, kalebu mesin lan industri abot. Saliyane versatility, gear helical arang banget biaya-efektif.

reducer, reducer cacing, box gear cacing, box gear planet, reducer kecepatan, variator, gear heliks, gir bevel sprial, gir gear pertanian, gir traktor, gir truk, gir cacing