0086-571-88220971 [email dilindhungi]

Peredhot kacepetan umume bagean saka mesin sing gampang. Iki mung sepur gir ing antarane motor lan mesin sing biasane digunakake kanggo nyuda kecepetan listrik. Peredam kacepetan, uga dikenal minangka reducer gir, minangka gadget mekanik lan umume digunakake kanggo rong tujuan.

Panggunaan penting saka piranti mekanik iki yaiku nduplikasi ukuran torsi sing diprodhuksi dening sumber daya informasi kanggo nggedhekake ukuran karya sing bisa digunakake. Becik golek a pabrikan khusus gir lan gir gir lan reduksi kacepetan kanggo entuk produk sing paling apik. Ing ngisor iki, aku bakal nuduhake sawetara perkara penting babagan reduksi kacepetan sing kudu sampeyan ngerteni.

Nyuda kacepetan

 

1. Aplikasi Pengurangan Kacepetan

Peredhot kacepetan biasane digunakake kanggo ngoperasikake macem-macem jinis mesin industri lan rumah tangga sing kudu nyuda kacepetan motor listrik kanthi efisien lan aman. Mbantu nyepetake kacepetan motor kanggo nyediakake torsi sing dibutuhake dening mesin supaya bisa digunakake kanthi cocog.

Wiwit sistem transmisi, dheweke misuwur amarga kerumitane, kanthi macem-macem sistem reducer kacepetan sing kasedhiya adhedhasar sarat lan uga spesifikasi aplikasi.

2. Unsur-unsur sing Nyipta Pangurangan Kacepetan

Ana sawetara elemen sing nyipta reduksi kacepetan, kalebu:

  • Konsep Torsi

Iki minangka gaya rotasi sing ditulis ing unit kilogram per meter, Newton per meter, utawa uga pon saben kaki. Nalika torsi dikombinasikake karo wektu eksekusi, langsung dadi tenaga.

  • Listrik Motor

Motor listrik duwe pasukan tartamtu sing ditemtokake ing HP. Uga duwe kacepetan operasional kanggo poros output. Kaloro ciri motor listrik, listrik, lan kacepetan, nemtokake torsi sing bisa diwenehake. Lan toque mbantu nemtokake manawa beban bakal nguripake utawa ora.

  • gearbox

Iki minangka mekanisme transmisi lan kasusun saka seperangkat komponen mekanik sing nyedhiyakake nyuda kacepetan sing tepat lan uga nambah transmisi torsi. Kabeh item komponen iki penting. Sampeyan mbutuhake géomètri lan komposisi sing sampurna kanggo operasi sistem sing cocog.

 

gearbox

 

3. Desain Reduksi Kacepetan

Sadurunge ngrancang babagan desain reduker kacepetan, sampeyan kudu ngerti babagan faktor layanan sing minangka referensi kahanan sing umume mengaruhi utawa nambah panjaluk listrik saka gir gir. Bisa uga ana gandhengane karo bledug lan asor relatif, jumlah geter sing tahan, utawa jumlah siklus operasi. Pengaruh pengaruh saka faktor layanan yaiku asil saka pangerten jero babagan reduksi internal lan uga nambah desain kabeh mekanisme transmisi.

Iki minangka sawetara perkara penting sing kudu sampeyan ngerteni babagan reduksi kacepetan. Sampeyan bisa nemokake salah sawijining pabrikan reduksi kacepetan, alat cacing reducer, gir heliks, gir traktor, kothak gir pertanian, lan liya-liyane kanggo tuku produk bermutu kanthi rega sing terjangkau.

 

Ikon Menu Kiri